• BIST 9731.74
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Başkan Turgut, Personeliyle Yemekte Buluştu

Başkan Turgut, Personeliyle Yemekte Buluştu
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri biriminde görevli personellerle öğle yemeği yedi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri biriminde görevli personellerle öğle yemeği yedi. Turgut, daha sonra üretim atölyesinde incelemelerde bulunarak, birim amiri ve başkan yardımcısı Ömer Savar'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Personelleriyle sohbet ederek, onların talep ve sıkıntılarını da dinleyen Başkan Mustafa Turgut, garaj amirliği bünyesindeki demir-doğrama, marangoz, yıkama, yağlama, malzeme deposu ve araç bakım atölyelerini gezerek, buradaki çalışmaları yerinde inceledi.

Silifke Belediyesi olarak hizmet vermedikleri mahalle ve sokak kalmayacağını açıklayan Başkan Turgut, "Sizlerin başarısı belediyemizin başarısıdır. Sizlerin çalışmalarıyla belediyemiz her geçen gün daha güzel hizmetlere imza atacaktır. Yürüttüğümüz tüm çalışmaları, halkımızın istekleri doğrultusunda ve şehrimizin geleceği için yapıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmaktır. Hiçbir mahallemiz ve sokağımız hizmetten yoksun bırakılmayacak. Halkımızın yapılan hizmetlere sahip çıkması, ilçemize sosyal belediyeciliğin getirilmesi açısından sevindirici bir olay. Bir istek ve şikayetinizde Başkanlık makamımın kapısı vatandaşlarımıza açık olduğu kadar her zaman da sizler için sonuna kadar açıktır. Bizler kurum olarak bir aile ve bir ekibiz. Birimizin üzüntüsü hepimizin üzüntüsü, birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğudur. Siz değerli personelimizin azimli ve gayretli çalışması sayesinde Silifke'mizi daha yaşanılası bir ilçe yapacağız" dedi.

Garaj Amirliğinde düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'un yanı sıra başkan yardımcıları Ömer Savar, Esen Tuba Tol, Abdullah Yılmaz ve Cengiz Gümüş'te katıldı. İşçiler de kendileriyle öğle yemeğine katılan Başkan Mustafa Turgut'a teşekkür ettiler.

Başkan Turgut, Personeliyle Yemekte Buluştu

Başkan Turgut, Personeliyle Yemekte Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim