• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Turgut, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Başkan Turgut, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 2015-2016 Sezonu Okul Sporları Artistik ve Ritmik Jimnastik İl Birinciliği Müsabakalarının Minikler C Ferdi...

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 2015-2016 Sezonu Okul Sporları Artistik ve Ritmik Jimnastik İl Birinciliği Müsabakalarının Minikler C Ferdi kategorisinde dereceye giren başarılı sporcuları ödüllendirdi.

2015-2016 Sezonu Okul Sporları Artistik ve Ritmik Jimnastik İl Birinciliği Müsabakaları sona ererken Göksu İlkokulu öğrencilerinin üst üste aldığı başarılı sonuçlar ilçede büyük sevinç yaşattı. Öğrencilerden Aysu Yalçıntaş, Selime Palaz, Ekin Navgasın ve Görkem Kurt antrenör, beden eğitimi öğretmenleri ve velileri eşliğinde Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'u ziyaret ettiler. Minik sporcular Artistik ve Ritmik Jimnastik alanında başarı elde etmelerinin mutluluğunu yaşarken, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'ta bu başarılarına destek verdi.

Minik sporcuları tek tek tebrik ederek, hediyelerini veren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "İmkanlarınız olsun veya olmasın, bu işin temeli sizlersiniz. Sizin kendinize olan güveniniz, iradeniz çok önemli. Dünyada ses getirecek derecelere imza atacağınıza inanıyorum. Eminim ki okulda da aynı başarıyı gösteriyorsunuz. Spora ne kadar önem veriyorsanız, eğitime de aynı önemi vermenizi istiyorum. Tabi ki burada beden eğitimi öğretmenlerinizin, antrenörlerinizin ve velilerinizin de büyük katkı ve desteği var. Onların eğitimleri, çalışmaları ve sizlere bu sporu sevdirmeleri her şeyin en önemlisi. Başarılarınızın devamını diliyor, ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Turgut, belediyenin imkanları dahilinde spor kulüplerini ve sporcuları desteklediğini belirterek, spor alanında değişik projeler üzerinde çalıştıklarını, görev yaptıkları süreç içerisinde bu projelerin hayata geçirilmesi için gayret göstereceklerinin altını çizdi.

Başarılı sporcular Aysu Yalçıntaş, Selime Palaz, Ekin Navgasın ve Görkem Kurt da Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a hediyelerinden ve kendilerini desteklemelerinden dolayı teşekkür etti.

Beden eğitimi öğretmenleri Nimet Taşer, Mustafa Taşer ve antrenörleri ile velileri de Başkan Turgut'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. 09-10 2015 tarihlerinde Mersin Jimnastik Salonu'nda düzenlenen Okul Sporları Artistik ve Ritmik Jimnastik İl Birinciliği müsabakalarında il genelinde 75 sporcu mücadele etmişti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim