• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Tuna’dan Polislere Çiçek

Başkan Tuna’dan Polislere Çiçek
Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü,...

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü, Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçedeki karakol amirliklerini ziyaret ederek, çiçek takdim etti.

Ziyaretlerine, Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile başlayan Başkan Tuna, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir'e makamında çiçek sundu. Ziyarette, Türk Polis Teşkilatı'nın, ülkenin huzur ve güveni noktasında verdiği mücadelenin tartışılmaz olduğunu belirten Tuna, "Türk Polis Teşkilatımızın halkın asayişini temin etme, huzur ve güvenin sağlanması yönünde vermiş oldukları mücadele ve hizmet tartışılamaz" dedi.

Son dönemde özellikle Güneydoğu'da terör örgütü ile girilen mücadelede çok sayıda şehit verilmesinin kendilerini derinden yaraladığını vurgulayan Tuna, "Güneydoğu'da kara toprağın bağrına verdiğimiz nice kıymetli polis şehitlerimiz var. Bu nedenle vatanımız, bayrağımız ve milletimiz için mücadele eden, insanlarımızın mutluluğu, huzuru, güveni için çalışan polis teşkilatımızın kuruluşunun 171. Yıl dönümünü buruk bir şekilde kutluyoruz" diye konuştu.

Toroslar Belediyesi olarak ilçenin huzur ve güvenliğinin sağlanması noktasında Emniyet Müdürlüğü ile de iç içe çalıştıklarını dile getiren Tuna, "İlçe Emniyet Müdürümüz heyetiyle birlikte bizi bugün makamlarında ağırladılar. Kendilerine başarılar diliyorum. Allah sayılarını eksiltmesin. Kaza, bela ve herhangi bir kayıp verdirmesin Rabbim. Toroslar Belediyesi olarak, Emniyet Müdürlüğümüzle iç içe bir çalışma düzenimiz var. Amaç, bölgede yaşayan insanların huzur ve güveni. O noktada hakikaten çok iyi mücadele ediyorlar. Başta İlçe Emniyet Müdürümüz olmak üzere tüm yönetim kadrosunu ve tüm polislerimizin bu güzel günlerini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir de kendilerine her zaman destek sunan Başkan Tuna'ya teşekkür ederek, "Ziyaretlerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her zaman yanımızda olduklarını hissediyoruz. Bu nedenle kendilerine şükranlarımızı arz ediyoruz" dedi.

Başkan Tuna, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ardından ilçedeki karakolları ve Mersin İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ'u ziyaret ederek, çiçek verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim