• BIST 9093.41
  • Altın 2325.482
  • Dolar 32.3736
  • Euro 34.9977
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Toru’dan Teşkilat Ve Meclis Üyelerine Sunum

Başkan Toru’dan Teşkilat Ve Meclis Üyelerine Sunum
Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyelerine yaptıkları hizmetlerle ilgili sunum...

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyelerine yaptıkları hizmetlerle ilgili sunum yaptı.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Augustus Otel'de düzenlenen programda AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ile Meram Belediyesi Meclis Üyelerine sunum yaptı. Programa AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Meram Belediyesi Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları katıldı.

"EN BÜYÜK İMAR HAMLESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Meram tarihindeki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Toru, "1989 yılında ilçe olan Meram'da o tarihten günümüze kadar yapılan en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik. 9 milyon metrekarelik Master Plan, Bahçeşehir-1, Bahçeşehir-2, Güney Meram, Mahrukatçılar, Sanayi Bölgesi ve diğer düzenlemelerle birlikte toplamda yaptığımız imar planlama hamlesi 44 milyon metrekarelik bir alandır. Bu alan da Meram nüfusunun yarısına tekabül etmektedir" dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, kentsel dönüşüm çalışmaları, fiziki ve sosyal hizmetler ve diğer önemli projeler hakkında da bilgi vererek, "Bütün bunlar bir ekip çalışmasının ürünü. Belediye meclis üyelerimiz, encümen üyelerimiz, komisyonlarımız, başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz, personelimiz ve teşkilatımızla bu bir ekip çalışmasıdır. Emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"BU HİZMETLERİN PARÇASI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ"

Meram Belediyesinin çalışmalarından gurur duyduklarını ifade eden AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ise, "Hizmetler aynı hızla inşallah böyle devam eder. Bizler de bu hizmetlerin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Başkanımızı örnek ve güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel Meram'ımıza daha fazla hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Toru’dan Teşkilat Ve Meclis Üyelerine Sunum

Başkan Toru’dan Teşkilat Ve Meclis Üyelerine Sunum

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim