• BIST 9714.66
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Toprak Çalışmalarını Anlattı

Başkan Toprak Çalışmalarını Anlattı
Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak Kahta Belediyesinin yapmış olduğu hizmet faaliyetlerini anlatmak üzere basın mensuplarıyla...

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak Kahta Belediyesinin yapmış olduğu hizmet faaliyetlerini anlatmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kahta Öğretmen Evinde düzenlenen basın toplantısına Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ile gazeteciler katıldı. Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, görevi devralmalarının üzerinden 2 yıl geçtiğini ifade ederek hedeflerinin 2016 yılının sonunda Kahta'nın temiz bir hale getirilmesini hedeflediklerini vurguladı. Başkan Toprak hedefleri doğrultusunda geceli gündüzlü çalıştıklarını belirterek, "Biz görevi devraldıktan sonra biz hedef belirlemiştik. Ekip arkadaşlarımızla beraber 2016 yılının sonuna kadar Kahta'mızı temiz bir hale getireceğiz. Bu yıl içerisinde yolları ve alt yapıyı bitireceğiz. İnşallah gelecek 2017 ve 2018 yılları Kahta'yı güzelleştirme yılları olacak. Hedefimize ulaşmak adına yoğun bir şekilde çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Şuan Gazi, Karşıyaka ve Menderes Mahallerinde yol yapım çalışmalarımız süratli bir şekilde devam etmektedir. Bunların yanında Nisan ayının 15'inde Adeviye Bulvarı, Kenan Evren ve Eski Kahta Caddelerinde olmak üzere 3 ana caddemizde asfalt çalışması başlayacak. Bu caddelerde kötü görünüme sahip olan kilitli parke taşları kaldırılacak. Bunun yanında Haydaran İçme Suyu projemizin boru döşenme işlemlerine başlandı. Dün itibari ile aldığım bilgiye göre yaklaşık 1 buçuk kilometrelik mesafeyi buldu. 15 Nisan'dan itibaren tek vardiya şeklinde çalışan yükleyici firma 3 vardiya şeklinde çalışmaya başlayacak. Bu çalışmalar doğrultusunda aksiliklerin yaşanmaması durumunda 9. aya kadar boru döşenme çalışmaları sona erecek. Boru döşeme çalışmalarının bitmesiyle yaklaşık 500 bin liralık elektrik yükünden kurtulmuş olacağız" dedi.

Başkan Toprak, bu mevsimde Kahta gibi çalışma içerisinde olan bir ilçenin bulunamayacağını anlatarak, 2019 yılından sonra göreve gelecek belediye başkanının, alt yapısı ve sorunları çözülen Kahta'yı daha güzel bir yere taşımak için bir çalışma içerisine girebileceğini ifade etti.

Başkan Toprak Çalışmalarını Anlattı

Başkan Toprak Çalışmalarını Anlattı

Başkan Toprak Çalışmalarını Anlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim