• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Tollu Görevdeki 7 Yılını Değerlendirdi

Başkan Tollu Görevdeki 7 Yılını Değerlendirdi
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tolu, Erdemli için ne söz verdiyse fazlası ile yaptığını ve yapmaya devam edeceğini belirterek, "Erdemli bizimle gelişti"...

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tolu, Erdemli için ne söz verdiyse fazlası ile yaptığını ve yapmaya devam edeceğini belirterek, "Erdemli bizimle gelişti" dedi.

Tollu, Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlediği programla, 2009-2016 yılları arasında Erdemli'de yapılan hizmetleri ve önümüzdeki yıllarda yapacağı çalışmaları kamuoyuyla paylaştı. Erdemli için söz verdikleri hizmetlerin daha fazlasını yapacaklarını vurgulayan Tollu, 2009-2016 yılları arasında gerçekleşen hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erdemli'nin hizmet alma açısından en şanslı olduğu dönemin kendi dönemleri olduğunu savunan Tollu, hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan Erdemli'nin gelişmesi için ne gerekiyorsa yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

"ERDEMLİ, DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİ HİZMETLERİ DÖNEMEMİZDE GÖRDÜ"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katıldığı etkinlikte, geride kalan 7 yılın değerlendirmesini yapan Tollu, Erdemli'nin bugüne kadar görmediği hizmetleri ilk defa kendilerinin gerçekleştirdiğini söyledi. Büyükşehir Yasasının hazırlıklı olmalarına rağmen kendilerini olumsuz etkilediğini kaydeden Tollu, "2014 ve 2015 yılını bu olumsuzluklarla mücadele ederek geçirdik. Şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz. Erdemli Belediyesi kendi kendine yetebilen, hizmet üretebilen ve kendi kendine iş üretme kabiliyetine sahip bir belediyedir. Çok değerli belediye meclis üyelerimizin ve çalışma arkadaşlarımın gayretleriyle, bununla birlikte kıymetli vatandaşlarımızın dualarıyla yatırımdan yatırıma koşuyoruz, koşacağız. Erdemli bizimle gelişti, gelişmeye ve büyümeye de devam edecek" diye konuştu.

Büyükşehir Yasasının bir handikap olduğu uzman çevrelerce dile getirilirken, bu durumun Mersin için bir avantaj olduğunu savunan Tollu, bunun sebebinin belediyeciliğin duayeni olan Burhanettin Kocamaz'ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda oturuyor olmasına bağladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise Erdemli için yapmayı planladıkları hizmetlerden söz etti. Erdemli'nin böyle azimli ve çalışkan bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı olduğunu söyleyen Kocamaz, "Her hizmette Erdemli Belediyesi'nin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Havasını soluduğumuz suyunu içtiğimiz bu topraklara hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı. Kocamaz, Erdemli için önceliklerinin otogar, hal tesisi ve beldelerin arıtma tesisleri projeleri olduğunu da sözlerine ekledi.

Başkan Tollu Görevdeki 7 Yılını Değerlendirdi

Başkan Tollu Görevdeki 7 Yılını Değerlendirdi

Başkan Tollu Görevdeki 7 Yılını Değerlendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim