• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Tok Vatandaşa Lokma Dağıttı

Başkan Tok Vatandaşa Lokma Dağıttı
İlkadım ilçesi Yeşiltepe Camisi'nde düzenlenen Regaib Kandili özel programı dolayısıyla İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, cami çıkışında vatandaşlara...

İlkadım ilçesi Yeşiltepe Camisi'nde düzenlenen Regaib Kandili özel programı dolayısıyla İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, cami çıkışında vatandaşlara kandil simidi ve lokma dağıttı.

İlkadım Belediyesi, Regaib Kandili dolayısıyla cami çıkışında vatandaşlara kandil simidi ve lokma dağıttı. Yatsı namazı sonrası köy camileri dahil olmak üzere 43 camide kandil simidi ve lokma dağıtımı yapan belediye ekiplerine, vatandaşlar teşekkür etti. Yatsı namazının ardından İlkadım Yeşiltepe Camisi'nde İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen Regaib Kandili programında Kur'an-ı Kerim, kaside ve salavatı şerifeler okundu. Camii çıkışında cami cemaatine lokma kandil simidi dağıtan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kandil geceleri insanları her türlü kötülüklerden, şerden haksızlıklardan uzak durmayı öğretir" dedi.

Regaib Kandili vesilesi ile kırgınlıkların bir kenara atılması gerektiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Üç ayların gelişini de müjdeleyen Regaib Kandili vesilesiyle kırgınlıkları bir tarafa bırakalım, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için bir arada olalım. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu anlamlı gecenin başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğe vesile olmasını, bu duygularla tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandili'ni tebrik ediyorum" diye konuştu.

Tok program sonunda vatandaşlarla bir araya gelerek çay sohbeti gerçekleştirdi ve onların isteklerini dinledi.

Başkan Tok Vatandaşa Lokma Dağıttı

Başkan Tok Vatandaşa Lokma Dağıttı

Başkan Tok Vatandaşa Lokma Dağıttı

Başkan Tok Vatandaşa Lokma Dağıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim