• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Tok Selahiyeli Bayanlarla Buluştu

Başkan Tok Selahiyeli Bayanlarla Buluştu
Selahiye Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi'nde bayanlarla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım'da bayanlar hep bir adım...

Selahiye Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi'nde bayanlarla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım'da bayanlar hep bir adım önde olacak" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi katkılarıyla düzenlenen Selahiye Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi'nde bayanlarla bir araya geldi. İlkadım Belediyesi Gazi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen özel geceye mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Şanlıurfa'dan gelen özel sıra gecesi ekibinin seslendirdiği hasret şarkılarını hep bir ağızdan söyleyen Selahiyeli bayanlar, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a teşekkür etti. Düzenlenen geceye İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Opr. Dr. Mustafa Seven, İlkadım Belediyesi Meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve muhtarlar katıldı.

İlkadım Belediyesi'nin bayanlara pozitif ayrımcılık yaptığını belirten ve her projede bayana yer verdiklerini ifade eden Başkan Tok, "Selahiye Mahalle Muhtarımız Derya Bozkurt ve ekibi geçtiğimiz günlerde ziyaretime geldiler. Bizlerden bu gece için birkaç istekte bulundular. Bizler de her zaman olduğu gibi bayanlarımızı kırmayıp isteklerini fazlası ile yerine getirdik. Gazi Sosyal Tesislerimizde bu programı yapmak istediklerini belirtmişlerdi. Açık konuşmak gerekirse salonun çok büyük olduğu için dolacağını düşünmemiştik. Ama şimdi bakıyorum ki Selahiye Mahallesi'nin bayanları programı sahiplenmişler benimsemişler. Bu yardımlaşma programı diğer mahallelerimize örnek olacak türden. Mahallede yaşayan birbirini tanımayan komşular burada birbirini tanıyor komşuluk ilişkilerini bir adım daha ileriye taşıyor. Burada gerçekten güzel bir etkinlik icra ediliyor. Bir tarafta açılan kermes ile ihtiyacı olan ailelere yardım ediliyor. Bir taraftan komşular birbirileri ile muhabbet sohbet ediyor. Bir taraftan bayanlarımız günlük hayatın stresini atıyor. Programı akıl eden düzenleyen mahalle muhtarımız başta olmak üzere ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"HER PROJEDE BAYANLAR BİR ADIM ÖNDE"

İlkadım Belediyesi'nin her projede her hizmette kadınlara önem verdiğini de söyleyen Başkan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak her zaman bayanlarımızın destekçisi olduk. Bayanlarımıza pozitif ayrımcılık yapacağız dedik ve yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Faaliyete geçirdiğimiz ve geçirecek olduğumuz her projemizde bayanlarımızı ön planda tuttuk. Geçmiş dönem belediye başkanlığımızda hayata geçirdiğimiz ve sadece bayanlarımızın faydalanabildiği Kadınlar Lokalimizde bayanlarımıza ne kadar önem vermiş olduğumu ortaya koymuş olduk. Şimdi ise yapımında sona geldiğimiz Derabahçe Sosyal Tesislerimizde bayanlarımızın kurs eğitimlerini alacağı ferah eğitim sınıfları, yine sadece bayanlarımızın rahatlıkla kullanabileceği modern ve son teknoloji fitness salonu ile bayanlarımızı önemsiyoruz. Ayrıca ilerleyen günlerde Unkapanı Mahallemizde bulunan yaşı itibari ile yavaş yavaş kullanılamayacak hale gelen Unkapanı Kültür Merkezimizin yıkımına başlayacağız. Hemen akabinde bu alana muhteşem bir bina inşa edip sadece bayanlarımızın kullanabileceği lokali içinde barındıracağız. Görece geldiğimiz ilk günden itibaren belirttiğimiz gibi kadınlarımızın yeri İlkadım için ayrı. Kadınlarımız mutlu olursa aile mutlu olur aile mutlu olursa çocuklar mutlu huzurlu olur. Yani geleceğin teminatı olan yavrularımız mutlu huzurlu olursa geleceğe büyük adımlar atmış oluruz. Bu nedenler bayanlarımızın mutluluğu ve huzuru için gece gündüz çalışacağımızı bir kez daha belirmek istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Tok Selahiyeli Bayanlarla Buluştu

Başkan Tok Selahiyeli Bayanlarla Buluştu

Başkan Tok Selahiyeli Bayanlarla Buluştu

Başkan Tok Selahiyeli Bayanlarla Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim