• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Tok HDP’ye Ateş Püskürttü

Başkan Tok HDP’ye Ateş Püskürttü
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ankara'daki terör saldırısı sonrası açıklamalarda bulunarak, terör saldırısı için ortak bildiriye imza atmayan...

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ankara'daki terör saldırısı sonrası açıklamalarda bulunarak, terör saldırısı için ortak bildiriye imza atmayan HDP'ye ateş püskürttü.

Mahalle buluşmaları kapsamında Cedit Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ankara'da haince düzenlenen terör saldırısı sonrası bir araya gelen AK Parti, MHP ve CHP'nin teröre karşı ortak metnine imza atmayan HDP'yi ve destekçilerini eleştiri yağmuruna tuttu.

Vatandaşlara birlik beraberliğin en önemli zamanları olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Evlerine ailelerinin yanına gitmek isteyen 28 masum kardeşimiz terör saldırısı ile katlediliyor, HDP sesini çıkarmıyor. Sonra kalkıyor barıştan söz ediyor" dedi.

"BİRLİK İLE KINAMAYA KORKUYORLAR"

Ülkenin huzurunun iç ve dış şer güçler tarafından bozulmaya çalışıldığının altını çizen Başkan Tok, "Ankara'da yaşanan terör olayından sonra çok üzgün ve acılı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. İç ve dış şer güçler bir araya gelmişler. Allah iş ve dış şer güçlere hiç bir zaman hiç bir şekilde fırsat vermesin. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi her zaman daim kılsın. İçimize fitne ve fesat sokmak isteyenlere fırsat vermesin. Bu şer güçlere karşı akıllı olmamız lazım. Ankara'da katliam yapılıyor. Patlama sonrası bir araya gelen dört partinin grup başkanvekilleri aralarında ortak metin üzerinde anlaşmak üzere bir araya geliyor. AK Parti, MHP ve CHP grup başkanvekilleri teröre karşı bildiride uzlaşırken, HDP imzalamayı reddetti. Neden böyle bir şey yapıyorlar. Birlik beraberlik barış masalları okuyup sonra barıştan yana hiç bir hareket etmiyorlar. Evlerine gitmek isteyen 28 masum kardeşimiz terör saldırısı ile katledilmiş HDP bu bildiriyi imzalamıyor. Kürtleri istismar eden HDP şimdi kalkmış terör için hazırlanan birlik mesajına imza atmıyor. Hani terörle bağlantınız yoktu şimdi birlik içinde kınamaya mı korkuyorsunuz? Terörü siyaset malzemesi yaparak canlara kıyan bu zatlar hiç bir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin, Rabbim halkımıza ailesi ile birlik içinde kazasız belasız hayat geçirmeyi nasip etsin" diye konuştu.

Başkan Tok HDP’ye Ateş Püskürttü

Başkan Tok HDP’ye Ateş Püskürttü

Başkan Tok HDP’ye Ateş Püskürttü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim