• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Togar’dan Kan Bağışı

Başkan Togar’dan Kan Bağışı
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde "Tekkeköy Kan Bağışlıyor" sloganıyla başlatılan kampanyaya Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve meclis üyeleri kan...

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde "Tekkeköy Kan Bağışlıyor" sloganıyla başlatılan kampanyaya Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve meclis üyeleri kan bağışında bulunarak tam destek verdi.

Tekkeköy Kaymakamlığı, Tekkeköy Belediyesi, Türk Kızılayı Tekkeköy şubesi ve ilçedeki sivil toplum örgütleri birlikteliğinde başlatılan kan bağışı kampanyasının startını Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar vatandaşlardan destek isteyip, el broşürü dağıtarak vermişti. Kampanyaya tam destek veren ve tüm imkanlarını seferber eden Başkan Togar, örnek bir davranışta bulunarak kan bağışı da yaptı.

BAŞKAN TOGAR KAN BAĞIŞI YAPTI

İnsan yaşamında kanın öneminin hayatın sürdürebilirliği açısından çok önemli olduğunu belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Kan insanlar için yaşam sıvısı olarak adlandırılmaktadır. Ülkemizde her 4 saniyede bir ünite kana ihtiyaç duyulduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bir insanın vücut ağırlığının 1/13'ü kandır ve kan bağış yapıldıktan kısa bir süre sonra kendini yeniler. İnsanoğlu yaşamında birçok olağan dışı kaza yaralanma veya ameliyat benzeri olaylarda kan kaybı ile karşı karşıya gelmektedir. Özellikle bu gibi olaylarda kan ihtiyacı meydana gelmektedir. Yani kanın ne zaman ve nerede kime lazım olacağı tam olarak saptanamadığı gibi aynı zamanda kan acil değil sürekli ihtiyaç haline geliyor. Biz de bunların bilinciyle hareket ederek "Tekkeköy Kan Bağışlıyor" sloganıyla Türk Kızılayı ile işbirliğinde bir kampanya başlattık. Geçen hafta startını vererek eğitimlerini ve bilgilendirme toplantılarını tamamladık. Bu gün burada bizde kampanyaya destek olarak kan bağışında bulunduk" dedi.

TOGAR'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ve Türk Kızılayı Tekkeköy Şube Başkanı Selçuk Polat Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a ilçede kan bağışı kampanyası başlattığı için teşekkür etti. Ayrıca Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a duyarlılık göstererek ilçede böyle güzel ve anlamlı bir bağış kampanyası başlattığı için teşekkür ederek plaket takdim etti.

Başkan Togar’dan Kan Bağışı

Başkan Togar’dan Kan Bağışı

Başkan Togar’dan Kan Bağışı

Başkan Togar’dan Kan Bağışı

Başkan Togar’dan Kan Bağışı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim