• BIST 9530.47
  • Altın 2478.944
  • Dolar 32.4593
  • Euro 34.6801
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Togar Çalışmaları İnceledi

Başkan Togar Çalışmaları İnceledi
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İstiklal ve Şabanoğlu Mahallelerindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İstiklal ve Şabanoğlu Mahallelerindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yol açma ve beton yol çalışmaları olmak üzere yapılan işlerin ivedilikle devam ettiğini ifade eden Togar, "Bu mahallelerimizde, iki araç yan yana zor geçiyordu. Ekiplerimiz ile birlikte önce, yol genişletme çalışmasını yaptık ve ardından beton yol çalışmasına başladık diğer mahallerimizde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Ardından Şabanoğlu Mahallesi Akşemsettin Sokak'ta başlayan ve kısa süre içerisinde tamamlanması hedeflenen beton yol ve perde duvar çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Togar, "Selden zarar görmüş, toprak kaymasının olduğu sokakta önce perde duvar ile toprak kaymasını önledik, daha sonra yağmur suyunun akacağı kanallar yaparak yolun zarar görmesini engelledik" diye konuştu.

UZUN VADEDE KALICI HİZMETLER

"Bizler her türlü hizmeti üretirken vatandaşlarımızın en birinci isteği yol olmasının bilinci içerisindeyiz" diyen Togar şöyle konuştu: "Daha öncede söylediğimiz gibi, yolları betonla kalpleri sevgiyle dolduracağız demiştik. Çıktığımız yolda bugün İstiklal ve Şabanoğlu Mahallelerimizde beton yol çalışmalarını yerinde inceledik. Planladığımız şekliyle mevsim koşulları el verdiği sürece yollarımızı betonla döşemeye devam edeceğiz. Bu yaptığımız beton yollar çok dayanaklı ve uzun ömürlü. Allah kısmet ederse bir yandan beton yol bir yandan asfalt yaparak Tekkeköy'ün en büyük sorunlarından birisi olan yol problemini ortadan kaldıracağız. Bunların yanında bu yaptığımız yolların zarar görmemesi için alınan önlemler de bu yollar kadar önemli. Bütün bu yapılan yatırımları masa başında planlarken tek hedefimiz uzun vade de Tekkeköy için sorunları ortadan kaldıracak yatırımlar yapmaktır. Bu anlamda yol ve alt yapı sorunları bizim önceliğimiz. Tek amacımız Tekkeköy için uzun vadede kalıcı hizmetler verebilmek."

Başkan Togar Çalışmaları İnceledi

Başkan Togar Çalışmaları İnceledi

Başkan Togar Çalışmaları İnceledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim