• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Toçoğlu’ndan Pamukova’ya Müjde

Başkan Toçoğlu’ndan Pamukova’ya Müjde
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir genelinde devam eden yeni yaşam alanı projelerine bir yenisini daha ekleyeceklerini müjdeledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir genelinde devam eden yeni yaşam alanı projelerine bir yenisini daha ekleyeceklerini müjdeledi. Pamukova Bayraktepe alanında hayata geçirilecek yeni proje ile güneye yeni bir buluşma noktası kazandıracaklarını açıklayan Başkan Toçoğlu, 30 bin metrekarelik alanda içerisinde birçok sosyal donatının yer alacağı tesisin büyük beğeni kazanacağı bilgisini de paylaştı.

PAMUKOVA KEŞFEDİLECEK

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada, "Büyükşehir ve Pamukova belediyelerimiz işbirliğinde güneye yeni bir yaşam alanı kazandırıyoruz. Gerekli görüşmelerimizi yaptık. İlçemizin yeni bir yaşam alanına ihtiyacı olduğu durumu bir araya geldiğimiz toplantılarda öne çıkıyordu. Bu anlamda hazırlıklarımız başladı. Pamukova Bayraktepe alanındaki 30 bin metrekarelik alanda yeni bir yaşam alanı inşa edeceğiz. 700-800 metre yükseklikte başlayacak çalışmaların ardından Pamukovalılar ilçelerinin doğal güzelliklerini keşfedecekleri yeni bir buluşma noktasına kavuşacaklar" diye konuştu.

HEDEF YAZ AYLARINA YETİŞTİRMEK

Projenin Mekece ve Bağlarbaşı boğaz manzaraları üzerine inşa edileceğini de kaydeden Başkan Zeki Toçoğlu, yeni yaşam alanının ayrıntılarını da paylaştı. Başkan Toçoğlu, "Yeni tesis doğa harikası bir alanda inşa edilecek. Yürüyüş yolları, kafeterya, mesire alanı, kamelya ve diğer sosyal donatıların yer alacağı yeni yaşam alanı ilçemize çok yakışacak. Yalnızca Pamukovalı hemşerilerimiz değil, birçok yerden vatandaşımız bu alanda buluşacak. Şuanda proje hazırlıkları sürüyor. Hedefimiz yaz aylarında projeyi hayata geçirmiş olmak" dedi.

30 DÖNÜMLÜK YEŞİL ALAN

Yeni projeden duydukları memnuniyeti dile getiren Pamukova Belediyesi Başkanı Cevat Keser ise yaptığı açıklamada, "İlçemizde Büyükşehir Belediyemiz eliyle ciddi altyapı çalışmaları yapıldı. Tüm bu çalışmalar için şükranlarımızı sunuyoruz. Şimdi de ilçemiz yeni bir mesire alanına kavuşuyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ilçemize vermiş oldukları bir sözü daha yerine getiriyorlar. Ortaklaşa bir çalışma başlattık. Şuanda proje hazırlıklarımız sürüyor. Bir yandan da proje alanında zemin düzeltme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Yakın zamanda ihaleye çıkacağız. Projeyi Haziran, Temmuz ayı gibi tamamlamak hedefindeyiz. İlçemiz sınırlarında, Pamukova'yı tepeden gören yeni bir yeşil alan inşa edeceğiz. 30 dönümlük alana hayat verecek proje Pamukovalı kardeşlerimizin de büyük beğenisini kazanacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim