• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Toçoğlu’ndan Akyazı’ya Yüzme Havuzu Müjdesi

Başkan Toçoğlu’ndan Akyazı’ya Yüzme Havuzu Müjdesi
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile bir araya geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile bir araya geldi.

SASKİ Göl Tesisleri'nde gerçekleşen ve Büyükşehir Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ve Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak'ın da bulunduğu görüşmede, ilçede devam eden yatırımlar ve yeni dönem hedefleri masaya yatırıldı.

İstişare toplantısının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, Akyazı'ya yeni bir müjde daha verdi. Toçoğlu, "Akyazı Belediye Başkanımız Hasan Akcan ve ekibi ile bir araya geldik. İlçede devam eden altyapı, spor, çevre ve diğer alanlardaki yatırımlarda aldığımız mesafeleri ele aldık. Hamdolsun Akyazı'da başlattığımız projelerde şuan tam da istediğimiz seviyedeyiz. Bunun dışında görüşmenin en önemli gündem maddesi ilçemizle ilgili yeni bir gelişmeydi. Akyazı Belediyemiz ortaklığıyla ilçemize yeni bir yüzme havuzu kazandırmak için yola çıkıyoruz. Akyazı'ya hayırlı olsun" diye konuştu.

Toçoğlu, "Akyazı Yüzme Havuzu Projesi ile ilgili olarak değerli Hasan Akcan ile ikili görüşmelerimiz devam etmekteydi. Bugün de kurmaylarımızın da katıldığı toplantıyla projedeki yol haritamızı belirlemiş olduk. Akyazı Belediyemizce tahsis edilecek olan arazide ilçemize yakışır bir tesisi Büyükşehir olarak inşa edeceğiz. Akyazı her şeyin en güzeline layık. İlçemizi sosyal belediyeciliğin en dikkat çeken yatırımları ile buluşturmayı sürdürüyoruz. Daha önce müjdesini verdiğimiz tüm projeleri bir bir ilçemize kazandırıyoruz" dedi.

Başkan Toçoğlu açıklamalarının devamında, "Bilindiği üzere Akyazı Ömercikler Mahallesi'ndeki Karacasu Park projemizde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Akyazı'ya yeni bir buluşma noktası kazandırıyoruz. Sosyal donatıları yüksek bu merkez, Akyazı'nın yeni buluşma noktası olacak. Diğer yandan Akyazı Spor Tesisi'nde inşa işlemleri devam ediyor. Akyazılı gençlerimize spor yapabilecekleri yeni bir spor kompleksi kazandırıyoruz. Altyapıda dev yatırımlarımız söz konusu. İçmesuyu, altyapı ve diğer hizmetlerde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki süreçte Akyazı Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi ile ilgili de müjdelerimizi paylaşacağız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim