• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Toçoğlu Milli Birlik Ve Düşünce Derneği’ni Ağırladı

Başkan Toçoğlu Milli Birlik Ve Düşünce Derneği’ni Ağırladı
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre önce kurulan Milli Birlik ve Düşünce Derneği yönetimini makamında ağırladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre önce kurulan Milli Birlik ve Düşünce Derneği yönetimini makamında ağırladı.

Görüşmede dernek başkanı Erdem Ercan'dan planlanan faaliyetler ile ilgili bilgiler alan Başkan Toçoğlu, sivil topluma dönük desteklerin devam edeceğini ifade etti. Toçoğlu ayrıca Milli Birlik ve Düşünce Derneği'ne ellerinde gelen desteği sunmaya hazır olduklarını belirtti. Gerkleşen ziyarette konuşan Başkan Erdem Ercan, "Şunda 25 ilde temsilciliğimiz var. Diğer illerle de şuanda istişare halindeyiz. 6 ay-bir sene içerisinde merkezimizi Ankara'ya taşımayı planlıyoruz. Allah izin verirse genç, milli, vatanını ve milletini seven bireyler yetiştirmeyi istiyoruz. Toplumun her kesiminden insanları bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Çabalarımız bunun için. Şehrin ağabeyi olarak sizi ziyaret edip, tecrübelerinize başvurmak istedik. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

GENÇLİĞİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, "Gençlerin ülke meselelerini yakından takip etmeleri bizler için mutluluk vericidir. İlmi ve fikri konulara müspet manada müdahil olmanız, bunları kendinize adeta bir görev addetmeniz sevindiricidir. Allah çıktığınız bu yolda sizlere güç kuvvet versin. Biz Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa gençlik için yapmaya hazırız" dedi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Sözlerinin devamında Toçoğlu, "Sivil toplum demokrasimizin de yükselmesi açısından olmazsa olmaz bir öneme sahip. Genç arkadaşlarımızın bu gibi faydalı oluşumlarda yer almaları, kendilerine dava edinmeleri, dava şuuruyla yol almaları çok önemli. Kendi ülkesine, coğrafyasına, dünyaya karşı içine kapanan bir gençlikten ziyade, düşünen ve harekete geçen bir gençlik hepimizin ortak arzusudur. Ben ortaya iyi işler çıkaracağınızı düşünüyorum. İfade ettiğim gibi; burada bizim payımıza düşen ne varsa biz gerekeni yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim