• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Toçoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Üstün’ü Ağırladı

Başkan Toçoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Üstün’ü Ağırladı
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'ü...

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'ü Büyükşehir'de ağırladı. Gerçekleştirilen görüşmede AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, yönetim kurulu üyeleri, belediye ve ilçe başkanları da yer aldı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, el birliği ile Sakarya'ya hizmet etmeyi sürdürdüklerine vurgu yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, "Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ayhan Sefer Üstün'ü Büyükşehir'de misafir etmekten büyük memnuniyet duyduk. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Şehrimizin tüm meseleleri ile Sayın Üstün'ün yakından ilgilendiğini biliyoruz. Gerek Ankara'daki temaslarımız gerekse de böylesi ziyaretler vesilesiyle devam eden ve planlanan yatırımlar üzerinde istişarelerimizi sürdürüyoruz. El birliği ile Sakarya'ya hizmet etmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

PROJELER MASADA

Bir dizi ziyaret için geldikleri Sakarya'da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Üstün, "Bugün bir nezaket ziyareti yapmak üzere Büyükşehir Belediyemizi ziyaret ettik. Sayın Başkanımız Zeki Toçoğlu ile projelerde gelinen son aşamaları da masaya yatıracağız. Değerlendirmelerimizi paylaşacağız. Hizmet anlamında hemşerilerimizin şüphesi olmasın; inşallah bereketli bir dönem bizi bekliyor" dedi.

"SAKARYA'MIZ GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR"

Sakarya'nın geliştiği söyleyen AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, "Sakarya'da gün geçmiyor ki hemşerilerimize yeni bir müjde daha vermeyelim. Hamdolsun her alanda Sakaryamız gelişmeye devam ediyor. Şehrimize hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İl Başkanımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız ve teşkilatımızın tüm kademeleri birlik ve beraberlik içerisinde. İnşallah bu birliktelik ve uyum şehrimize hizmet noktasında bereket taşımayı sürdürecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim