• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Toçoğlu Dadaşları Ağırladı

Başkan Toçoğlu Dadaşları Ağırladı
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erzurumlular Derneği Başkanı Abdurrahman Polat ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erzurumlular Derneği Başkanı Abdurrahman Polat ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erzurumlular Derneği Başkanı Abdurrahman Polat ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Sakarya'da uzun yıllardır dernek faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Erzurumlular Derneği Başkanı Polat, 27 Mart Pazar günü şehit ve gaziler için program gerçekleştireceklerini ifade etti. Polat ayrıca, Toçoğlu'na Erzurumlulara vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür etti.

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULACAK

27 Mart Orhan Cami'nde şehitler için mevlit okutacaklarını beliren Başkan Polat, "Sakarya'da uzun yıllardır dernek faaliyetlerini sürdürüyoruz. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Sakarya'da kurulan kardeşliğin Türkiye'ye yayılması en büyük temennimiz. Bizler burada bir ve beraber olarak yıllardır sorunsuz bir şekilde yaşamlarımızı idame ediyoruz. İnşallah bu böyle devam edecek. Erzurumlular Derneği olarak 27 Mart Pazar günü şehit ve gazilerimiz için mevlit okutacağız. Öğle namazında Orhan Camii'nde gerçekleştireceğimiz programımıza tüm kardeşlerimizi davet ediyoruz. Sayın Başkanımıza bizlere vermiş oldukları destekler için ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, "Sakarya bir kardeşlik coğrafyasıdır. Şehrimizde birçok farklı kültürden insan bir arada yaşamlarını sürdürüyor. Hamdolsun bu konuda çok şanslı bir yapıya sahibiz. Erzurumlular Derneğimiz de bu kardeşliğin en önemli taşıyıcılarındandır. Farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyoruz. Uzun yıllardan bu yana Sakarya'da önemli çalışmalar hayata geçirdiniz, geçiriyorsunuz. Dernek çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim