• BIST 9441.89
  • Altın 2500.822
  • Dolar 32.5968
  • Euro 34.7549
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Tekin, Çerçi Ve Ekibini Ağırladı

Başkan Tekin, Çerçi Ve Ekibini Ağırladı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şubesinin kurucu başkanı, inşaat yüksek mühendisi Abdullah Tekin ve Derneğin İnşaat Sektör...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şubesinin kurucu başkanı, inşaat yüksek mühendisi Abdullah Tekin ve Derneğin İnşaat Sektör Kurulu, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibiyle biraraya gelerek Yunusemre ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında istişarede bulundu.

MÜSİAD Manisa Şubesinin kurucu başkanı, Derneğin İnşaat Sektörü Kurul Başkanı inşaat yüksek mühendisi Abdullah Tekin başkanlığında Oreko Otelde düzenlenen MÜSİAD Manisa Şube İnşaat Sektör Kurulu toplantısına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, Belediye Başkan Danışmanı Kefayettin Öz de katıldı.

MÜSİAD İnşaat Sektörü Kurulu heyeti ile biraraya gelen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibi, Yunusemre'deki kentsel dönüşüm çalışmaları ve diğer projelerle ilgili fikirlerini paylaştı.

Oldukça verimli geçen toplantıda Başkan Çerçi, Yunusemre Belediyesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayıyla hayata geçireceği Laleli, Mutlu ve Lalapaşa mahallelerindeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında MÜSİAD üyelerini bilgilendirdi.

Başkan Tekin, MÜSİAD olarak, kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıp ihale aşamasına geldiğinde MÜSİAD'lı ve Manisalı müteahhitlere destek verilmesini talep ederek, "Yunusemre Belediyemizin çok önemli projeleri var. Kentsel dönüşüm çalışmaları da bunlardan birisi. Bizler Manisa'da yapılacak olan bu çalışmalarda paranın Manisa'da kalması, Manisalı esnafın bundan yararlanması için çalışmalar ihale aşamasına geldiğinde Manisalı ve MÜSİAD'lı yerel müteahhitler olarak destek bekliyoruz. Bunu paranın Manisa'da kalması için istiyoruz." dedi.

Başkan Çerçi de kurallar ve kaideler doğrultusunda hem MÜSİAD hem de Manisalı yerel müteahhitlerin her zaman yanında olduklarını belirtti.

Toplantının oldukça verimli geçtiğini kaydeden MÜSİAD Manisa Şubesinin kurucu başkanı, Derneğin İnşaat Sektörü Kurul Başkanı inşaat yüksek mühendisi Abdullah Tekin sektör olarak aynı toplantıyı önümüzdeki günlerde Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile de gerçekleştireceklerini belirtti.

Başkan Tekin, Çerçi Ve Ekibini Ağırladı

Başkan Tekin, Çerçi Ve Ekibini Ağırladı

Başkan Tekin, Çerçi Ve Ekibini Ağırladı

Başkan Tekin, Çerçi Ve Ekibini Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim