• BIST 9714.71
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Başkan Taşçı’ya ‘İlkokul’ Sürprizi

Başkan Taşçı’ya ‘İlkokul’ Sürprizi
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek ilkokul karnesi ile ilkokul yıllarındaki fotoğrafını hediye eden Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü...

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek ilkokul karnesi ile ilkokul yıllarındaki fotoğrafını hediye eden Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Salih Şener, "Başkan Taşçı'nın o zamanki ders ve davranış notlarına baktığımız zaman "adam olacak çocuk" sözü aklımıza geliyor" dedi.

Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Salih Şener ve Okul Aile Birliği yöneticileri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret ederek mezun olduğu dönemin karnesini ve ilkokul yılları fotoğrafını hediye etti.

1984-1985 Eğitim ve Öğretim Yılında mezun olduğu Mustafa Kemal İlkokulunun şimdiki müdürü Salih Şener ve Okul Aile Birliği yöneticilerinin sürprizi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Hoş bir sürpriz oldu. Beni 30 yıl önceye götürdünüz. Çok ders çalışan, ödevlerini düzenli yapan bir öğrenciydim. Sınıf birinciliği için bir arkadaşımla yarışarak ilkokulu bitirdiğimi net bir şekilde hatırlıyorum. Yıllar sonra karnemi görmek, ilkokul arkadaşlarımın fotoğraflarını görmek beni çok mutlu etti. En yakın zamanda ilkokulu okuduğum Mustafa Kemal İlkokulu'na gideceğim ve geleceğin belediye başkanları, milletvekilleri, doktorları, mühendisleri olan yavrularımızla bir araya geleceğim " diye konuştu.

Mustafa Kemal İlkokulu'nun Samsun tarihinde önemli bir okul olduğunu ifade eden Okul Müdürü Salih Şener, "Okulumuzun köklü bir tarihi var. Binlerce mezun veren okulumuz, birçok siyasetçinin, yerel yöneticinin, sanatçının "ilkokulu" olarak bilinmektedir. Bu anlamda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, okulumuz mezunlarından birisi olarak önemli bir görev yapmaktadır, öğrencimiz olmasından dolayı gururluyuz. Başkan Taşçı'nın o zamanki ders ve davranış notlarına baktığımız zaman "adam olacak çocuk" sözü aklımıza geliyor. Kendisini ziyaret etmek istedik. Aynı şekilde önümüzdeki günlerde de kendisini okulumuzda ağırlayıp öğrencilerimizle buluşturmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Taşçı’ya ‘İlkokul’ Sürprizi

Başkan Taşçı’ya ‘İlkokul’ Sürprizi

Başkan Taşçı’ya ‘İlkokul’ Sürprizi

Başkan Taşçı’ya ‘İlkokul’ Sürprizi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim