• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Taşçı: “İlçemizi Daha Güzel Yarınlara Taşıyoruz”

Başkan Taşçı: “İlçemizi Daha Güzel Yarınlara Taşıyoruz”
Şenyurt Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bizim Atakum ilçesine duyduğumuz hizmet aşkı çok büyük. Biz bu...

Şenyurt Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bizim Atakum ilçesine duyduğumuz hizmet aşkı çok büyük. Biz bu aşkla, ilçemizi daha güzel yarınlara taşıyoruz" dedi.

Samsun Şenyurt Köyü Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği'nin daveti üzerine Şenyurt Mahallesi'nde düzenlenen tirit buluşmasına katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Murat Asar ile OMÜ Rektör Yardımcısı Prof Dr. Bünyamin Şahin ve Şenyurt Mahallesi Muhtarı Arslan Birol'un da yer aldığı toplantıda mahalle sakinlerine hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi.

Atakum ilçesinin hızlı büyümesine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum ilçesi hızla nüfusu artan ve çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaşımızın taşınmayı planladığı bir yaşam merkezi haline geldi. Bu durum bizim sorumluluğumuzu daha da arttırıyor. Durmak nedir bilmiyoruz, her gün yeni bir çalışmaya, projeye hareket kazandırıyoruz. Rutin belediyecilik çalışmalarımız, özellikle belediye çalışanlarımızın özverili temposu sonucunda başarılı bir şekilde sürüyor. Öte yandan sosyal belediyecilik adına ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Karadeniz Bölgesinin turizm, ekonomi, sağlık ve kültür alanlarında merkezi Atakum ilçesi oluyor. Bu misyonu başarıyla yerine getirebilme yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Bizim Atakum ilçesine duyduğumuz hizmet aşkı çok büyük. Biz bu aşkla, ilçemizi daha güzel yarınlara taşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinin kendisine yönelttiği soruları cevaplayan Taşçı, Atakumluluk vurgusunda da bulunarak, "Atakumlu olmanın farkını yaşıyor, yaşatıyoruz. Sizlerin Atakumlu olma gururunu yaşayabilmeniz için mücadele ediyoruz. İlçemizde şu anda muhteşem bir birliktelik söz konusudur. Bakanımız, milletvekillerimiz, mülki amirlerimiz, yerel yönetimler olarak bizler ve en büyük destekçimiz olan sizlerle el ele, omuz omuza ilçemizi Türkiye'nin gözbebeği haline getirmek için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın hizmetlerini takdirle karşıladıklarını söyleyen Samsun Şenyurt Köyü Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Alaadin Kılıç, "56 mahallesi bulunan ve hızlı bir şekilde büyüyen bir ilçede herkese eşit hizmet sunmanın ne kadar zor bir görev olduğunun farkındayız. Bu zorluğa rağmen bizi başarılı projelerle, çalışmalarla buluşturan Başkan Taşçı'ya teşekkür ediyoruz, takdirle takip ediyoruz. Daha iyi çalışmalar, daha kapsamlı projeler için her zaman yanlarında olduğumuzun, destekçi olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Taşçı: “İlçemizi Daha Güzel Yarınlara Taşıyoruz”

Başkan Taşçı: “İlçemizi Daha Güzel Yarınlara Taşıyoruz”

Başkan Taşçı: “İlçemizi Daha Güzel Yarınlara Taşıyoruz”

Başkan Taşçı: “İlçemizi Daha Güzel Yarınlara Taşıyoruz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim