• BIST 9548.09
  • Altın 2492.474
  • Dolar 32.4886
  • Euro 34.4751
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Tarhan’dan Torosların zirvesinde ’Halk Günü’ etkinliği

Başkan Tarhan’dan Torosların zirvesinde ’Halk Günü’ etkinliği
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Toros dağlarının zirvesinde gerçekleştirdiği ve bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği "Halk Günü" etkinliğinde,...

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Toros dağlarının zirvesinde gerçekleştirdiği ve bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği "Halk Günü" etkinliğinde, "Halkımızın belediyemize olan güveni ve memnuniyeti çalışmalarımızda bizlere moral veriyor" dedi.

Mezitli Belediyesi'nde "Halk Günü" etkinliğinin bu haftaki durağı Kocayer Mahallesi oldu. Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli merkeze yaklaşık 35 kilometre mesafede olan Kocayer Mahallesi'ni ziyaret ederek, birim müdürleriyle birlikte bölge sakinlerinin taleplerini dinledi. Vatandaşlarla yüz yüze görüşerek dilek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Tarhan, Toros dağlarının muhteşem manzarası eşliğinde vatandaşların sorularını yanıtladı, şikayetlerine çözüm buldu. Bir vatandaşın mahallenin girişine astığı "Hoş geldin. Bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz" yazısı dikkat çekerken, bölge halkının memnuniyeti de gözlerden kaçmadı.

"Halkımızın güveni bizlere moral veriyor"

Bölge halkının misafirperverliğinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, memnuniyetini dile getiren Tarhan, "Mezitli'nin kırsal bölgesinde bulunan vatandaşlarımızı sıklıkla ziyaret ediyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Bugün de Toros dağlarının eşsiz güzelliğine sahip Kocayer Mahallesi'ndeki vatandaşların misafiri olduk. Bizleri çok sıcak karşıladılar. İlçemizin dört yanında bulunan tüm mahallelerimizi sorunlarını çok iyi biliyor, aşamalı bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Daha önce de Kocayer'e komşu olan Tepeköy Mahallesi'ni ziyaret ederek, buradaki vatandaşlarla samimi bir ortamda "Halk Günü" düzenledik. Tepeköy Mahallesi'ndeki vatandaşların birçok talebini yerine getirerek, muhteşem bir seyir terasını da mahallemize kazandırdık. Halkımızın belediyemize olan güveni ve memnuniyeti çalışmalarımızda bizlere moral veriyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim