• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Başkan Tarhan’dan konuklara tantuni ziyafeti

Başkan Tarhan’dan konuklara tantuni ziyafeti
Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 9. Uluslararası Rofife Rotary Kısa Film Festivali kapsamında Mersin'e gelen konuklara tantuni...

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 9. Uluslararası Rofife Rotary Kısa Film Festivali kapsamında Mersin'e gelen konuklara tantuni ziyafeti sundu.

9. Uluslararası Rofife Rotary Kısa Film Festivali kapsamında Mersin'e gelen konuklar Mezitli Down Kafe'de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın konuğu oldu. Başkan Tarhan, konuklara kendi eliyle hazırladığı tantunilerden ikram etti. Tezgahın başına geçen Tarhan, konuklara tantuni hakkında bilgiler verirken ilk hazırladığı tantuniyi de eşi Sembol Tarhan'a ikram etti. Mersin Rotary Kulübü Başkanı Cem Bucuge ve Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Neslihan Uslu ve beraberindeki konuklar, Down Sendromlu çocuklar tarafından servis edilen tantunileri afiyetle yediler.

Sık sık Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile etkinlik için bir araya geldiklerine vurgu yapan Mersin Rotary Kulübü Başkanı Cem Bucuge, "Ev Kadınlarını Geliştirme Projesi'nde, Jakaranda Koruluğu projesinde ve Göç Eden Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi açma projelerimizde başkanımızla ortak çalışmalar yapıyoruz. Bu durum başkanımızın ne denli sosyal ve halkın yararına olan projelerde yer aldığının göstergesidir. 9. Uluslararası Rofife Rotary Kısa Film Festivali için de en büyük desteği yine Başkanımız Neşet Tarhan'dan aldık. Bu günde bizi ağırlayarak çok mutlu etti. Kendisine bu içten davranışından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Neslihan Uslu ise belediyelerle çalışılan sosyal projelerin halkla buluşmasının daha etkili olduğunu söyledi.

Mersin Rotary Kulübü ile bir çok projede bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Tarhan da "Halkın yararına olacak her türlü projede biz varız ve destekleriz. Mersin Rotary Kulübü ile önemli bir uyum yakaladık. Bu birlikteliğin daha pek çok yararlı proje için ilk adım olduğunu biliyorum" diye konuştu.

Başkan Tarhan’dan konuklara tantuni ziyafeti

Başkan Tarhan’dan konuklara tantuni ziyafeti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim