• BIST 9538.72
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Tahmazoğlu, Birlik Vakfının Konuğu Oldu

Başkan Tahmazoğlu, Birlik Vakfının Konuğu Oldu
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Birlik Vakfının konuğu oldu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Birlik Vakfının konuğu oldu. Birlik Vakfı tarafından düzenlenen toplantıya katılan Başkan Tahmazoğlu hizmetlerini anlattı.

Birlik Vakfı tarafından organize edilen toplantıda Birlik Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Fatih Aslan, çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Şahinbey İlçesi'nin 2009 yılından beri geçirdiği değişim hakkında bir sunum gerçekleştiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey'de yaşanan gelişimi fotoğraflarla gözler önüne serdi. 2009 yılından bu yana yapılanlar, kentsel dönüşümde kat edilen yollar, kültürel ve sosyal yatırımları slaytlar eşliğinde anlatan Başkan Tahmazoğlu, "Ben Öncelikle Fatih başkana ve ekibine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Birlik Vakfı önemli hizmetler yapmış bir kurum ki zaten kurucularından da belli. Kurucuları olan Cumhurbaşkanımız ve Meclis Başkanımızdan Allah razı olsun. Çok kısa zamanda güzel hizmetler yapmışlar. Bu millete hizmet etmek büyük bir şeref, sizler hem hizmet ediyorsunuz, hem de kendi işlerinizi yürütmeye çalışıyorsunuz. Şahinbey İlçesinin şu anki nüfusu 870.429 kişi ve aynı zamanda 200.000'den fazla da Suriyeli var. Yaklaşık 1.100.000 kişiyiz şuanda. Şahinbey İlçesinde ben göreve geldiğim günden bu yana 400.000 kişiden fazla bir artış oldu. Ayrıca her yıl 30.000 bin kişi artıyoruz. Bir yandan çarpık yapılaşmayı düzeltmek, bir yandan bu kadar kişinin konut, yol, park, okul cami, sosyal tesis ihtiyacını karşılamak elbette kolay değil. 5 bölgede kentsel dönüşüm çalışmamız var. 5192 evin kamulaştırmasını yapmışız ve yıkmışız. Aynı zamanda Yeşil Vadi Parkı'nı yaparken 2500 kişiyle tek tek görüşerek arsa kamulaştırması yaptık. Bunları yaparken, kıldan ince kılıçtan keskin bir adalet kullanacaksın ki ne onların hakkı sende kalacak ne de milletin malı olan belediyenin hakkı onlara geçmiş olacak" dedi.

Başkan Tahmazoğlu" nun, Şahinbey ilçesinde gözler önüne serdiği değişim ve gelişim tüm katılımcılar tarafından büyük takdir gördü. Konferansın sonunda Başkan Tahmazoğlu'na katılımlarından dolayı bir de plaket takdim edildi.

Başkan Tahmazoğlu, Birlik Vakfının Konuğu Oldu

Başkan Tahmazoğlu, Birlik Vakfının Konuğu Oldu

Başkan Tahmazoğlu, Birlik Vakfının Konuğu Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim