• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Solgun’dan Vali Yavuz’a Ziyaret

Başkan Solgun’dan Vali Yavuz’a Ziyaret
Tütün Üretim ve Pazarlama Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Şeyhmus Solgun, Muş Valisi Seddar Yavuz'u ziyaret etti.

Tütün Üretim ve Pazarlama Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Şeyhmus Solgun, Muş Valisi Seddar Yavuz'u ziyaret etti.

Ege, Marmara ve Karadeniz bölgelerindeki ziyaretlerini tamamlayarak Muş'a dönen Şeyhmus Solgun, Vali Seddar Yavuz'u ziyaret etti. Birlikle ilgili Vali Yavuz'a bilgi veren Şeyhmus Solgun, çiftçilere verdiği sözü yerine getirdiğini ve ülkenin birçok yerini gezerek üreticileri ziyaret ettiğini belirtti. Çiftçilere söz verdiklerini dile getiren Solgun; Başbakanımız işin başına geldiği ilk Bakanlar Kurulu toplantısında ithalatı azaltmak adına çalışmaları Bakanlardan isterken, tütün de ortaya geldi. Bu vesileyle biz de yola çıktık, il il dolaştık. Ülkemizin 26 ilinde ve 113 ilçesinde tütün üretimi yapan yerleri gezip kooperatiflerimizi kurdurup bir üst birlik oluşturduk. Çiftçilerimize söz vermiştik ve ülkemizin birçok yerlerini gezdik. Ege'de, Marmara'da, Karadeniz'de tüm üreticilerimizi gördük. Bu vesileyle her gittiğimiz yerde sizin adınıza çok sevindim. Ziyaret ettiklerimiz sizinle ilgili "Tanınmış birikimli bir valiniz var" diyorlar. Bu kelimeleri duyunca duygulandım ve çok sevindim. Allah'ın izni ile burada beraber olacağız, emrinizde olacağız. Muş için ne gerekiyorsa gecemizi gündüzümüze katacağız. Böyle birikimli bir valimizden faydalanmamız gerekiyor ve ne gerekiyorsa da bunları yapmaya çalışacağız" dedi.

Muş'un kendisi için önemli bir il olduğunun altını çizen Vali Seddar Yavuz ise, kalkınmanın güç birliğinden geçtiğini söyledi. Yavuz; "Muş hepimiz açısından çok önemli bir şehir ve tarımsal bir potansiyele sahip. Tabi güç birliği yaptığımızda, buradaki bütün aktörlerle, sizin gibi değerli arkadaşlarımızla hep beraber çalıştığımızda bu şehir çok kısa zamanda değiştirebilir. Çünkü çok ciddi bir potansiyeli var. Bu potansiyeli harekete geçirebilirsek hep beraber, ümit ediyorum ki bu havayı da yakaladığımızı düşünüyorum. Özellikle hükümetimizin şehrimize ilgisi çok önemli. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız biraz önce de söylediğim gibi, bu şehri daha da ileriye taşıyabiliriz" dedi.

Muş için uğraş verenlerin her zaman destekçisi olacaklarını vurgulayan Vali Yavuz; "Bütün dileğimiz, gayretimiz bu olacak zaten. Şehrimizdeki insanımızın refahını hep beraber arttıracağız inşallah, bunda bir tereddüt yok. Hep beraber olunca başarılmayacak bir şey yok. Biz her zaman şehrimizden çıkabilecek ya da çıkacak tüm arkadaşlarımızın destekçisiyiz, başta siz olmak üzere. Gönlümüzden geçen şehrimizdeki arkadaşlarımızın böylesine ulusal düzeyde birlik, teşekkül başına geçsinler. Biz de bundan büyük mutluluk duyuyoruz, çünkü gücümüze güç katar. Tekrar tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Solgun’dan Vali Yavuz’a Ziyaret

Başkan Solgun’dan Vali Yavuz’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim