• BIST 9019.24
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Şirin’in makamında gün çocukların günü oldu

Başkan Şirin’in makamında gün çocukların günü oldu
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Çıkrıkçı Yaşar Kaziment Aybars İlkokulu...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Çıkrıkçı Yaşar Kaziment Aybars İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Fadime Kanyılmaz ile Enver Şenyüz'e devretti. Makam koltuğuna oturmanın heyecanını yaşayan minik öğrenciler, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Hayvan Tedavi ve Nakil Aracı'nın belediye önüne gelmesini ve okul bahçelerindeki çocuk oyun alanının daha da arttırılması talimatlarını verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 98. kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Turgutlu'da da başlarken, Turgutlu Belediyesi'nde de gün çocukların günü oldu. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in konuğu olan Fadime Kanyılmaz ile Enver Şenyüz makam koltuğuna oturmanın heyecanını yaşadı. İlk olarak koltuğa oturan Fadime Kanyılmaz, Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala'yı arayarak okul bahçelerinde bulunan oyun çizgilerinin sayısının artmasını talimat verdi. Daha sonra koltuğa geçen Enver Şenyüz ise Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Hayvan Tedavi ve Nakil Aracı'nın Belediye önüne gelmesini talep etti. Belediye önüne gelen Sokak Hayvanlarını Tedavi Aracı hakkında veterinerden bilgi alan Enver Şenyüz, sokak hayvanları konusunda titizlikle çalışan personeli tebrik etti. Öğrenciler daha sonra Okul Müdürü Metin Karakeçili ve sınıf öğretmenleri Yaşar Turgut ile birlikte Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e çiçek takdim etti.

Öğrencilere ve öğretmenlere çeşitli hediyeler vererek bayramlarını kutlayan Başkan Şirin, "Gün çocuklarımızın günü. Gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir bayram hediye ederek onurlandırdığı ve güvendiği, bizlerin de O'nun izinden giderek geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın günü. Kendilerinin taleplerini de yerine getirdik, getirmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Fadime ve Enver nezdinde bir kez daha tüm çocuklarımızın vatanımıza ve milletimize bağlı yetişmesini, aydınlık, başarı dolu, mutlu ve huzurlu bir gelecek diliyorum" dedi.

Okul Müdürü Karakeçeli de ilgilerinden dolayı Başkan Şirin'e teşekkür ederek, "Merkeze uzak mahalle okullarından olmamıza rağmen sağolsunlar Belediye Başkanımız olarak taleplerimizi yerine getirmenin gayretindesiniz. Sizlere okulumuz, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim