• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Şirin’den Yarıyıl Mesajı

Başkan Şirin’den Yarıyıl Mesajı
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminin tamamlanması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminin tamamlanması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla karne alacak öğrencilere yönelik bir mesaj yayınlayan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, öğretmenlere ve velilere de seslendiği mesajında şunlara yer verdi: "Umuyorum ki değerli öğrencilerimiz başarılı ve güzel anılarla dolu bir yarı yılı geride bıraktı. Öğretmenlerimizin de bilgiyi yayan, düşünen, sorgulayan, eleştiren nesil yetiştirme görevini en iyi şekilde yerine getirdiği kanaatindeyim. Bizler, eğitim alanında tüm çabası öğrencilerimizin iyi bir eğitim alarak donanımlı, sağlıklı, mutlu bireyler olarak yetişmesi olan Turgutlu Belediyesi olarak okullarımızın fiziki ihtiyaçlarının karşılanması noktasında imkanlarımızı seferber ettik. Bu anlamda sık sık okullarımızı ziyaret ederek, öğrenci, öğretmen ve velilerimizle bir araya geldiğimiz güzel bir dönemi geride bırakmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Öğrencilerimiz bir dönemin daha sonuna gelmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşarken, 15 günlük tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerini giderme fırsatı bulacaktır. Değerli çocuklarımız başarıya ulaşmanın tek altın anahtarı olan düzenli, planlı ve verimli "çalışma" ile derslerdeki başarı çıtasını yükseltebilecektir. Öğretmenlerimizin ve ailelerimizin ise geleceğimizin teminatı çocuklarımızın erdemli, kendine güvenen, milletimize, ülkemize ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmesindeki gayretlerinin de dönem sonunda öğrencilerimizin karnelerine, sosyal hayatlarına ve gelecek hedeflerine yansıyacağı inancını taşıyoruz. Son olarak şunu ifade etmek isterim, güzel vatanımızın doğu illerinde terör örgütünün huzur kaçıran saldırıları nedeniyle eğitimde aksama yaşanmasının üzüntüsündeyiz. Bu anlamda ülkemizde barışın, huzur ve güvenin bir an önce sağlanmasını, çocuklarımızın eğitim haklarını en iyi şekilde kullanabilmelerini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmen ve öğrencilerimize huzurlu, sağlıklı, mutlu ve gönüllerince yaşayacakları bir yarıyıl tatili diliyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim