• BIST 9693.46
  • Altın 2507.88
  • Dolar 32.5754
  • Euro 34.7621
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Şirin’den Memurlara Artan Destek

Başkan Şirin’den Memurlara Artan Destek
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da belediye memurlarının haklarını gözetmek adına Turgutlu Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet-Sen arasında sosyal denge...

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da belediye memurlarının haklarını gözetmek adına Turgutlu Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet-Sen arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. Atılan imzaların hayırlara vesile olmasını dileyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Yine karşılıklı anlayış ve iyi niyet çerçevesinde masaya oturarak belediye çalışanı memurlarımıza olan desteğimizi arttırdık" dedi.

Turgutlu Belediyesi ile Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen arasındaki sosyal denge tazminatı imza töreni Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in makamında gerçekleştirildi. Törene Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Ali Algın, Başkan Yardımcısı Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Mali Sekreter Cem Özleyen, Eğitim Sekreteri Mehmet Aksoy, Turgutlu İlçe Temsilcisi Mümin Yürek yer aldı. Atılan imzanın ardından açıklama yapan İlçe Temsilcisi Yürek, hak ve eşitlik çerçevesinde çalışanlarına verdiği değerden dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız Sayın Turgay Şirin'in zor şartlardaki özverileri ile belediyemizde çalışan memurlara 2016 yılı için ayda net 650 TL sosyal denge tazminatının verilmesi adına sözleşmemizi imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Hedeflerinin çalışanları mutlu edecek, motivasyonunu arttıracak çerçevede bir işbirliği olduğunu ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de yaptığı açıklamada şunlara yer verdi, "Bu yıl da çalışanlarımızın hakkını kararınca vermeye gayret ettiğimizin bilinmesini isterim. Sendika ile yaptığımız görüşmeler neticesinde çalışanlarımızı memnun edecek mutabakata vardık. Yeni bir yıla girerken, yeni yılın getirdiği umut ve heyecanı sosyal denge ile perçinlemek istedik. Allah herkese ağız tadıyla bir yıl geçirmeyi nasip etsin. Çalışanlarımıza ve ailelerine verdiğimiz bu desteğin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. İmza töreninin ardından İlçe Temsilcisi Mümin Yürek, Başkan Şirin ve basın mensuplarına sendikanın ajandasını ve kalemini takdim etti.

Başkan Şirin’den Memurlara Artan Destek

Başkan Şirin’den Memurlara Artan Destek

Başkan Şirin’den Memurlara Artan Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim