• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Şirin MİS Yönetim Kurulunu ağırladı

Başkan Şirin MİS Yönetim Kurulunu ağırladı
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğu Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası (MİS) yönetim kurulu...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğu Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası (MİS) yönetim kurulu üyelerini Turgutlu'da misafir etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Başkan Şirin konuklarına Turgutlu Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında konuklarına bilgi verdi.

Mahalli İdareler İşverenler Sendikası'nın 2018 yılı ilk yönetim kurulu toplantısı Manisa merkezde gerçekleştirildi. MASKİ Genel Müdürü aynı zamanda MİS Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Coşkun'un ev sahipliğinde Spilos Otel'de gerçekleştirilen toplantının sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Atatürk Kent Parkı, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu ile Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ziyaret edildi. Manisa il merkezi programının ardından heyet Turgutlu'ya geçerek, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i makamında ziyaret etti. MİS Yönetim Kurulu Başkanı Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MİS Genel Sekreteri Mehmet Oruçöz, Aksaray Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, Afyonkarahisar İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çubuk, Çankırı Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Balıkesir Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, Bilecik Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve Başkan Yardımcısı Ziya Ersoy, Kastamonu Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, MESKİ Genel Müdürü Günhan Baha Göngördü, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürü Kemal İskifoğlu, MİS Genel Merkez Uzmanları Halil Yılmaz ve Mert Onat'ı makamında ağırlayan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e Turgutlu Belediye Meclis Üyesi Yaşar Çetinkaya eşlik etti.

"Ortak çabamız halkımıza en iyi hizmeti vermek"

Başta MİS Genel Başkanı Cemal Akın olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından gelen MİS yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, çalışmaları hakkında konuklarına bilgi verdi. Başkan Şirin, "Ortaya koyduğumuz çalışmalarımızla daha yaşanabilir bir yer haline getirmenin çabasında olduğumuz Manisa'ya ve Turgutlu'ya şeref verdiniz. Elbette ki hepimizin ortak çabası, görev yaptığımız yerleri el birliğiyle güzelleştirmek ve vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmektir. Sizleri Turgutlu'da ağırlamak bizler için mutluluk verici. Bir kez daha sizleri Turgutlu'muza bekliyoruz" dedi.

Başkan Akın'dan Başkan Şirin'e övgü dolu sözler

Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası adına Başkan Şirin'e teşekkür eden Genel Başkan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da, Başkan Şirin'e övgü dolu sözlerle hitap ederek, "Ege'nin en güzel ilinde, ilçesinde bulunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Manisa merkezde bir çok yeri gezme imkanımız oldu. Manisa Büyükşehir Belediyemiz'in hayata geçirdiği hizmetleri incelemekten son derece keyif aldık. Turgutlu'da da değerli başkanım nezaket göstererek bizleri ağırlıyor. Turgutlu'yu yakından takip ediyoruz. Başkanımızın canla başla halkı için çalıştığı Turgutlu'nun son derece modern bir kent olma yolunda ilerlediğine şahit oluyoruz. Bizler Manisa'yı ve Turgutlu'yu çok sevdik. Sıcak ve samimi insanların bir arada olduğunu her daim istişare ettiğimiz Turgutlu'daki değişim ve gelişim yolundaki çalışmalarında Sayın Başkanımız ve ekibine kolaylıklar diliyoruz. En kısa zamanda tekrar gelmek, bu güzel atmosferi yaşamak istiyoruz. Bizlere ev sahipliği yapan başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi bozmasın, hem kendi memleketlerimize yaptığımız işlerde hem de sendikal faaliyetlerimizde muvaffak etsin" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim