• BIST 8983.9
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Sertoğlu Ve Pasinler AK Parti Teşkilatından CHP Liderine Suç Duyurusu

Başkan Sertoğlu Ve Pasinler AK Parti Teşkilatından CHP Liderine Suç Duyurusu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmekle suçlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu,...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmekle suçlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Ak Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı ve Pasinler Koordinatörü Ethem Tanrıver ve Pasinler Ak Parti İlçe Başkanı Rahmi Kaya ve Teşkilatı tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı ve Pasinler Koordinatörü Ethem Tanrıver, Pasinler Ak Parti İlçe Başkanı Rahmi Kaya ve İlçe Teşkilatı yönetim kurulu ile gençlik kollarına mensup topluluk, Pasinler Adliyesi'nin önüne gelerek Pasinler Cumhuriyet Başsavcılığı'nda Kılıçdaroğlu aleyhinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ithamlarından dolayı suç duyurusunda bulundu. Başkan Sertoğlu ve beraberindeki partililer tarafından Başsavcılığa tek tek sunulan dilekçelerde Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olarak birçok defa "diktatör" diyerek hakaret ettiği iddia edildi.

Suç duyurusunda bulunmadan önce basın açıklamasında bulunan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ilçe yönetimi ve gençlik kolları mensupları olarak Pasinler ilçesinden suç duyurusunda bulunmak üzere Pasinler Adliyesine geldiklerini, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ederek, "diktatör bozuntusu" gibi hakaret içeren ifadeler kullandığını belirten Sertoğlu, sayın Kemal Kılıçdaroğlu, aynaya baktığında herhalde kendisini çok çirkin bir şekilde diktatör olarak görecektir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan günlerdeyiz. Cumhurbaşkanımız şu ana kadar gelmiş geçmiş en demokrat Cumhurbaşkanlarımızdan biridir. Çünkü halkın büyük oyu ile seçilmiştir ve halk tarafından hala çok büyük bir sevgiyle beslenen bir insandır. Bu insana diktatörlüğü uzaktan yakından bulaştırmanız mümkün değil ama bu şekilde ülkeyi gererek, ülkenin gelişimine kalkınmasına ve ülkedeki birlik ve beraberliğe yapılan saldırı vardır" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim