• BIST 9710.55
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

Başkan Selim Yağcı, Sosyal Medya Kullanımında En İyi Başkanlar Arasında

Başkan Selim Yağcı, Sosyal Medya Kullanımında En İyi Başkanlar Arasında
Türkiye'nin en dijital belediyeleri ve belediye başkanlarının araştırıldığı; Dijital Araştırmalar Derneği'nin Dijital Kent 2015 Yerel Yönetimler Dijital...

Türkiye'nin en dijital belediyeleri ve belediye başkanlarının araştırıldığı; Dijital Araştırmalar Derneği'nin Dijital Kent 2015 Yerel Yönetimler Dijital Varlık Reytingi açıklandı.

Belediyeler ve belediye başkanlarının en detaylı dijital ve sosyal medya performansı analizinin gerçekleştirildiği araştırmalarda, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ınstagram takipçi sayısı açısından 2'inci sırada yer alan Belediye Başkanı oldu.

BİLECİK BELEDİYESİ YÜKSEK PERFORMANS GÖSTEREN YEREL YÖNETİM OLDU

Diğer yandan Bilecik Belediyesi ise bin 300'ü aşkın etiket kullanarak bu kategoride yüksek performansı gösteren yerel yönetim oldu. Kırklareli ve Gaziantep ise 500'er etiket kullanarak ilk 3 sırada yer alan şehirler oldu. Dijital Varlık Reytingi, Türkiye'deki belediye ve belediye başkanlarından oluşan 240 kullanıcının 68 kriter ışığında internet sitesi, mobil uygulama ve sosyal medyada etki, güncellik, etkileşim, içerik yönetimini ölçümledi, derecelendirdi, puanladı ve sıraladı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI "HAFTANIN BAŞKANI SEÇİLDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ayrıca "Haftanın Belediye Başkanı" olarak seçildi. Birçok platformda Bilecik ve Bilecik Belediye Başkanlığı adına güzel başarı ve dereceleri elde eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye başkanlarının birçok yönüyle değerlendirildiği çalışmada, haftanın belediye başkanı olarak seçildi. BelediyeDeniz internet sitesi tarafından haftanın Belediye Başkanı olarak seçilen Belediye Başkanı Selim Yağcı, sitede yer alan sayfada Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları başta olmak üzere, yeni proje çalışmaları ve aile hayatı konularında da röportaj verdi.

Başkan Selim Yağcı, Sosyal Medya Kullanımında En İyi Başkanlar Arasında

Başkan Selim Yağcı, Sosyal Medya Kullanımında En İyi Başkanlar Arasında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim