• BIST 9463.25
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Selçuk’a Forma Hediye Edildi

Başkan Selçuk’a Forma Hediye Edildi
Manisa Amatör Süper Ligde fırtına gibi esen ve Bölgesel Amatör Lige adım adım yaklaşan Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Başkanı ve yönetim kurulu...

Manisa Amatör Süper Ligde fırtına gibi esen ve Bölgesel Amatör Lige adım adım yaklaşan Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Başkanı ve yönetim kurulu üyesi desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Necati Selçuk'a üzerinde isminin yazdığı bir forma hediye etti.

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Başkanı Aziz Özdil ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Kelleci, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'u makamında ziyaret ederek, kulübün formasını hediye etti.

Manisa Amatör Süper Lig B Gurubunda mücadele eden Kırmızı-Beyaz renklere sahip Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor futbol takımı ikinci yarıya da fırtına gibi başladı.

İkinci yarıda en yakın takipçileri olan Salihli Belediyespor'u Sarıgöl'de 2-1, ligde ikinci sırada olan Alaşehir Belediyespor'u da Alaşehir'de 4-0 gibi net skorla yenerek Bölgesel Amatör Lig (BAL)'e adım adım yaklaşmasının ilçenin gurur kaynağı olduğunu dile getiren Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Takımın şampiyon olmasını en içten dileklerimle istiyorum. Maddi yada manevi her türlü desteği sağlayacağım. Sarıgöllü futbolcularla ilçe halkı olarak da destek vermektedir. Amatör küme takımlarına verdiği destekten dolayı da buradan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e de teşekkür ederim." dedi.

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Başkanı Aziz Özdil ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kelleci ziyaretin anısına üzerinde "Necati Selçuk" yazılı formayı Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'a armağan etti. Aldığı formanın çok anlamlı olduğunu kaydeden Başkan Selçuk, "Bu formayı ömrümün sonuna kadar anı olarak saklayacağım" diyerek teşekkür etti.

Başkan Selçuk’a Forma Hediye Edildi

Başkan Selçuk’a Forma Hediye Edildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim