• BIST 9693.46
  • Altın 2513.441
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7723
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Sekmen’den Milletvekili Aydın’a Tepki

Başkan Sekmen’den Milletvekili Aydın’a Tepki
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Erzurum ile ilgili fotoğrafları Parlamento'ya sunan MHP Erzurum...

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Erzurum ile ilgili fotoğrafları Parlamento'ya sunan MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın'ın gerçek dışı açıklamalarıyla seçildiği şehrini kötülediğini söyledi.

Başkan Sekmen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kamil Aydın, seçildiği şehirde iki yıldır yürütülen kentsel dönüşüm ve tarihi eserlerin onarımından bi haber olarak TBMM'de söz almış ve Erzurum'u kötülemiştir. Parlamento'da, doğup büyüdüğü şehri açıklamalarıyla kötüleyen Aydın, Erzurum'da başarıyla yürütülen kentsel dönüşüm, tarihi eserlerin onarımı ve belediye hizmetlerimizi karalamaya çalışmaktadır. Tarih, kültür ve turizm şehrinin kalkınıp gelişmesi için bizler çaba harcarken, bu beyanatlarıyla Erzurum'a gelecek yerli ve yabancı turistlere şehrimizi "savaş kenti" olarak tanıtan Kamil Aydın'ı kınıyorum. Turizm, işte bu zihniyetler yüzünden bu hale gelmiştir. Kamil Aydın bu beyanatlarla Erzurum'daki turizm sektörünü sekteye uğratmıştır. Erzurum'un Vekili, seçildiği şehri karalamaz. Siyaset ilkeli, etik, ahlaki ve insani değerlerle yapıldığı zaman siyasettir. Erzurum'da 7 milyon metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışması yapılmaktadır. Siyasette elde ettiği yenilgileri nifak ve kin tohumlarıyla besleyerek TBMM'de Erzurum'u karalayan Aydın'a nasihatim şudur; Erzurum, değişim ve dönüşümü bütün katmanlarında hissetmektedir. Milletin vekili olmaktan ziyade sanal gündemlerle şov yapan Aydın, Erzurum'u kötüleyerek kendisine oy verenleri derinden üzmüştür. Kamil Aydın Erzurum'u asla temsil etmemiştir. Devletimiz bir yandan terörle, bir yandan ülkemizi bölüp parçalama niyetinde olan hainlerle bir yandan da ülke ve şehir gündemlerini suni açıklamalarla meşgul eden kişi ve gruplarla mücadele etmektedir. Plan bellidir. Erzurum, Aydın'ın planına alet olmayacaktır. Dün olduğu gibi bugün de Kamil Aydın ve onun gibilere karşı mücadelemiz devam edecektir."

Başkan Sekmen’den Milletvekili Aydın’a Tepki

Başkan Sekmen’den Milletvekili Aydın’a Tepki

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim