• BIST 8708.17
  • Altın 2242.45
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1585
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Başkan Sekmen: “Söz verdiğimiz gibi şampiyon olduk”

Başkan Sekmen: “Söz verdiğimiz gibi şampiyon olduk”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Birinci Lig'e yükselmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Söz...

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Birinci Lig'e yükselmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Söz verdiğimiz gibi şampiyon olduk, hedefimize inandık ve başardık" dedi.

Başkan Sekmen, şu görüşlere yer verdi: "Göreve geldiğimiz gün "Şampiyonluk bu şehrin ruhunda var" diyerek bir hedef belirledik. Gümüşhanespor ile oynadığımız final maçını da kazanarak 2.Lig'den PTT Birinci Lig'e yükseldik. Erzurum'un spor tarihi için yeni bir miladı yeni bir şampiyonluk sevincini yaşıyoruz. Sezon boyunca varını yoğunu ortaya koyan sahada canla başla oynayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un cefakâr ve vefakâr futbolcularını yürekten kutluyorum. Bu camiaya gönül vermiş taraftarlarımıza ve hemşerilerimize bu başarıyı armağan ediyoruz. B.B. Erzurumspor'un Kulüp Başkanı Ali Demirhan kardeşimi, yönetim kurulumuzu, Teknik Patron Kemal Kılıç hocamızı ve Mavi Beyazlı takımımızda görev yapan tüm herkesi canı gönülden tebrik ve takdir ediyorum. Erzurum'un gururu, değeri, sosyal hayatı ve sporda markası olan Erzurumspor'un bu başarısı Erzurum'un başarısıdır. Anadolu'nun zirve kentini yeniden yükseltecek olan bu büyük sportif başarıyla değişim ve gelişimin öncü şehri Erzurum'u bir kez daha şahlandıracağız. Yağmurda, çamurda, karda, ayazda en kötü iklim koşulunda hangi şart ve engel olursa olsun bize omuz veren, destek olan Mavi Beyazlı taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Şehrime bu sevinci yaşatan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a teşekkür ediyorum. Mutlulukların en güzelini yaşadığımız bugünde adım adım ilerlediğimiz hedefimizi bir kez daha yineliyorum. Varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız. Bu amaç için ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. İnandık, başardık ve Cenab-ı Hakk'ın izniyle yeniden başaracağız. Erzurumspor'u inşallah Süper Lig'e çıkartacağız."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim