• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Şahin Bafra’nın misafirperverliğini gösterdi

Başkan Şahin Bafra’nın misafirperverliğini gösterdi
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yurt içi ve yurt dışında Bafra'ya gelen misafirlere Bafra'yı tanıtmaya ve Bafra insanının misafirperverliğini göstermeye...

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yurt içi ve yurt dışında Bafra'ya gelen misafirlere Bafra'yı tanıtmaya ve Bafra insanının misafirperverliğini göstermeye devam ediyor.

Daha önce sayısız yerli ve yabancı akademisyen, bilim adamı, eğitimci, oda ve dernek temsilcileri, siyasiler, sanatçılar, öğrenciler, sporcular, basın mensuplarını ağırlayan ve Bafra'nın tanıtımını yapan Başkan Şahin, son olarak Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni Bafra'da ağırladı. Bafra'nın tarhı ve turistik yerlerini gezdirdi. Dernek üyeleri "Başkan Şahin'e teşekkür ederek, Bafra çok güzel bir yer, herkesin gelip görmesini istiyoruz" diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İlçemize gelen her insanımızı ağırlamaktan ve onlara Bafra insanının misafirperverliğini göstermekten mutluluk duyuyorum. İlçemizin tanıtımına katkı yapmak için tarihi ve turistik yerlerimizi gezdiriyor, tanıtıcı yayınlar veriyor, Baframızın damak tatlarını ikram ediyoruz. Yine aynı duygu ve düşüncelerle Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin üyelerini ilçemizde misafir ettik. Bafra'mızın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra damak tatları ile de çok farklı ve muhteşem bir şehirdir. İnsanlarımız misafirperver ve yardımseverdir. Bu muhteşem şehrin insanı olmaktan ve şehrimizi temsil etmekten büyük onur duyuyorum. İlçemizin adının her olumlu konuda geçmesi ve tanıtımı için her zaman gayret ediyorum. Gayret edenlere destek veriyorum. Turizm potansiyellerimizi harekete geçirdik. Bunun olumlu sonuçları biraz zaman alacaktır. Ama bir yerden başlamak gerekiyordu. Biz bunu başlattık ve önemli mesafeler aldık. Buna devam edeceğiz. 2018 yılında daha çok mesafe alacağız. 2019-2020 yıllarında turizm alt yapısı ve tanıtım hamlelerimiz daha artacak bir kısmı sonuçlanacaktır. Bafra'mızı Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılı olan 2023 yılında turizmde adından söz ettiren bir ilçemiz haline getireceğiz. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği bir ilçe olacağız. Turizmden önemli gelirler elde edeceğiz. Bafra tarımı, sanayisi, turizmi, üniversitesi ve kentleşmesi ile çok ileriye taşınmış olacaktır" dedi.

Dededağ Mahallesi sözünü tutan başkan Şahin'e teşekkür etti

Öte yandan, Dededağ Mahallesi'nde başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şahin'e Belediye Meclis Üyesi Erdal Doğan, mahalle muhtarı Hüseyin Demir ve Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar eşlik etti. Başkan Şahin daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri Başkan Zihni Şahin'e teşekkür etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Dededağ, ilçemizin en büyük mahalleleri arasında yer almaktadır. Yollarında asfalt ihtiyacı bulunuyordu. Kapsamlı bir çalışma yapmayı düşündüğümüz için buna göre bir planlama yaptık. Araç gereç ve personellerimizle Mahallemizde yoğun bir asfalt çalışması yapacağız. Bu çalışmaları başlattık. İnşallah Dededağ Mahallemizin yol problemini tamamen çözeceğiz. Mahallemize de verdiğimiz sözü tutmuş olacağız. İncelemelerimizden sonra mahalle sakinlerimizle sohbet ettik. Mahalle muhtarımıza ve hemşerilerime çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin Bafra’nın misafirperverliğini gösterdi

Başkan Şahin Bafra’nın misafirperverliğini gösterdi

Başkan Şahin Bafra’nın misafirperverliğini gösterdi

Başkan Şahin Bafra’nın misafirperverliğini gösterdi

Başkan Şahin Bafra’nın misafirperverliğini gösterdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim