• BIST 8718.11
  • Altın 2245.94
  • Dolar 32.3321
  • Euro 35.1754
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Başkan Şahin Bafra için Ankara’da

Başkan Şahin Bafra için Ankara’da
Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkent Ankara'da Bafra için bir dizi görüşmeler yaptı.

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkent Ankara'da Bafra için bir dizi görüşmeler yaptı.

Başkan Şahin, Ankara'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Akif Özkaldı ile görüşmelerde bulundu.

Başkan Şahin'in Orman ve Su işler Bakanlığı Müsteşarı ile görüşmesinde AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı da bulundu. Başkan Şahin görüşmelerde Bafra'nın problemlerini anlattı ve isteklerde bulundu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin görüşmeler hakkında şu bilgileri verdi: "Bafra'mızın problemlerini Ankara'da en yüksek düzeylere taşıdık. Çok önemli görüşmeler yaptık. Bafra'mızın için çeşitli isteklerimizi Genel Başkan Yardımcılarımız Çiğdem Karaaslan hanımefendi ve Erol Kaya beye ilettik. Bu görüşmelerimizin tamamı olumlu ve faydalı geçti. İnşallah bu görüşmelerin olumlu sonuçlarını göreceğiz."

Başkan Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Bir önemli görüşmemizi de Samsun Milletvekilimiz Orhan Kırcalı bey ile birlikte Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarımız Akif Özkaldı beyle yaptık. Tüm görüşmelerimizde olduğu gibi Kızılırmak seddesi ıslah çalışmalarımızın büyütülmesi konusunu görüştük. Yakından takip ve katkılarımız ile tarihi Çetinkaya Köprümüz üzerindeki su borularının kaldırılması ve restorasyonun yapılması gerçekleşecek. Restorasyon için Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ihaleye çıkıyor. Tarihi köprümüz inşallah restore edilecek. DSİ, Karayolları, Samsun Büyükşehir Belediyemiz ve SASKİ'ye çok teşekkür ediyorum. Kızılırmak üzerindeki ıslah düzenlemeleri köprüden aşağıya doğru yapılıyor. Biz bunun köprümüzden yukarıya doğruda yapılmasını istiyoruz. Bu bir bütünlük sağlayacak. Bu konuları görüştük. İnşallah bakanlığımız DSİ ile bu çalışmaları köprümüzden yukarıya doğruda yapacak."

Başkan Şahin Bafra için Ankara’da

Başkan Şahin Bafra için Ankara’da

Başkan Şahin Bafra için Ankara’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim