• BIST 9454.03
  • Altın 2503.803
  • Dolar 32.5978
  • Euro 34.823
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Poyraz, Muhtarları Dinledi

Başkan Poyraz, Muhtarları Dinledi
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz mahalle muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz mahalle muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Poyraz, "Çekmeköy'ün bütün sorunları bizim için önem arz ediyor. Bu sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yolda milletin birinci tercihi olmuş muhtarlarımız bizim için son derece değerli" dedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 21 mahalle muhtarını Güngörmüşler Konağı'nda ağırladı. Mahalle muhtarlarından gelen soruları tek tek not alan Başkan Poyraz, soruları cevaplarken, gerekli çalışmaların yapılması için toplantıda hazır bulunan belediye başkan yardımcılarına talimat verdi.

Toplantıda muhtarlara seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Rabbim hepinizden razı olsun. Görev ve sorumluluk alanımıza girsin girmesin, Çekmeköy'ün bütün sorunları bizim için önem arz ediyor. Bu sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yolda milletin birinci tercihi olmuş muhtarlarımız bizim için son derece değerli. Biliyorsunuz kapımız her zaman sizlere açık. İstediğiniz zaman gelip bizimle görüşebiliyorsunuz. Ama bu tür toplantılar sorunların çözümü açısından genel manada daha faydalı oluyor" dedi.

PARK AYDINLATMALARI, SAĞLIK VE ULAŞIM YATIRIMLARI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Park aydınlatmaları ve sağlık yatırımları üzerine gelen soruları cevaplayan Başkan Poyraz, "Parklarda geçtiğimiz aylarda AYEDAŞ ile yapılan toplantı sonrası çalışmalarımız başladı. Parklarımızın tamamı belirli standartlara uygun şekilde aydınlatılacak ve inşallah karanlık parkımız kalmayacak. İlçemizde sağlık yatırımları da devam ediyor. Hastanemizin en kısa sürede bitirilmesi için büyük bir gayret var. İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ile koordineli şekilde çalışıyoruz. İnşallah hayırseverlerimizin de desteğiyle yeni aile sağlığı merkezleri inşa edeceğiz. Aydınlar Mahallemizde yer sıkıntısı olduğu için bir yer kiralayıp orayı halkımızın hizmetine sunacağız. Paşaköy Sapağı'nda akşam ve sabah saatlerinde oluşan trafik problemi ise yaz aylarında yapımına başlanacak köprü yoluna ilave belki de alanında ilk olma özelliği taşıyacak bir kavşakla çözülecek" ifadelerini kaydetti.

5 OKUL YENİLENİYOR

Çekmeköy'ü bir eğitim vadisine dönüştürme hedefini hatırlatan Başkan Poyraz, "Şuan ki Ulus Pazarı'nın yerine dev bir eğitim kompleksi inşa edeceğiz. Bu eğitim kompleksi Mehmet Akif, Mimar Sinan ve Hamidiye Mahalleri'ndeki vatandaşlarımızı rahatlatacak. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde ilçemizdeki 5 okul eğitim öğretim dönemi sonunda yıkılıp yeniden inşa edilecek" dedi.

Başkan Poyraz, Muhtarları Dinledi

Başkan Poyraz, Muhtarları Dinledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim