• BIST 9079.97
  • Altın 2325.509
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.8864
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Polat Özsan Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Polat Özsan Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Özsan Sanayi Sitesi esnaflarının ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına katılarak, esnafların sıkıntı...

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Özsan Sanayi Sitesi esnaflarının ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına katılarak, esnafların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Özsan Sanayi Sitesi Kooparatif Başkanı Şemsettin Alkan, yönetim kurulu üyeleri ve esnafların katıldığı programın düzenlenmesinden dolayı teşekkürlerini ileten Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin bütün bölgeleri, mahalle ve sokakların sıkıntılarını yerine tespit edip, buna göre çözüm yollarını devreye koymaya çalıştık. Sıkıntıları yerinde görmek ve tespit etmek makamda oturmaktan çok farklı. Yerimizde oturduğumuz zaman ne sorunları, ne sıkıntıları, ne gelişmeleri takip edemeyiz ve göremeyiz. Özsan Sanayi Sitesindeki esnaf kardeşlerimle bu açıdan bir araya gelmek bizim adımıza çok faydalı oldu. 15 Temmuz önce bu ülkedeki hain düşüncede olan darbe heveslilerine sonrada bütün yeryüzündeki müstakbel güçlere şunu ilan etti. Bu ülkede öyle bedava bir şekilde direnmeden en ufak bir şekilde yapma şansınız yok ve bu ülkeye operasyon yapmak isterseniz de bu millet birlik ve beraberlik içinde olup sizin bütün planlarınızı boşa çıkartır. Eğer o gün bu milletin direnişi olmasaydı biz bugün buralarda bu şekilde oturuyor olamazdık. Çünkü plan çok büyüktü, Türkiye'nin bir Suriye ve Irak olması hedefleniyordu ve halende hedefleri budur. Bir yandan FETÖ devredeyken diğer yandan hemen devreye PKK, PYD, DHKP-C ve DEAŞ girdi. Ama bu milletin birliği ve beraberliği, geçmişten gelen direniş ruhu karşısında Allah'ın izniyle onların hepsi yerle yeksan olacak, bu millet o büyük günlerindeki gibi dünyaya adalet dağıtacaktır" şeklinde konuştu.

Malatya'nın 15 Temmuz'da asil bir duruş sergilediğini kaydeden Polat, yaklaşık bir ay meydanlarda direnişi hep birlikte sergilediklerini aktardı. Polat, "Gündüzleri hepimiz işimize gittik, akşamları da direniş nöbetimizi kusursuz yerine getirdik. Ordumuz, askerimiz ve polisimiz bu ülkenin korunması için her türlü tedbiri almaktadır. 350 generalden 150'den fazlası bir şekilde tutuklanıp görevden alındığı halde ortada büyük problemle olmasına rağmen çok şükür uluslararası bir operasyon yapma kabiliyeti ve gücüne sahiptir. Bugün Amerika'nın, Rusya'nın yıllarca perişan olduğu Suriye topraklarında ÖSO üzerinden bugün Ordumuz Ceraplus'u kurtardı. El-Bab'la ilgili operasyonlar devam ediyor, Rakka ile ilgili şartlarımız var. Bu gelişmeler bu milletin azizliğini, büyüklüğünü ve necipliğini gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Polat, yerel yönetimler olarak milletin hizmetinde olduklarını ve tek hedeflerinin en güzel hizmetleri milletle buluşturmak olduğunun altını çizdi. Yeşilyurt Belediyesinin uhdesinde bulunan 82 mahalle ve sanayi bölgelerinin sorunlarına kalıcı çözüm bulmak adına göreve geldikleri günden beri çaba sarf ettiklerini hatırlatan Polat, "Yeşilyurt Belediyesi olarak 82 mahallemiz var, bunun yanı sıra beş adet sanayi bölgesi bizim sınırlarımız içerisinde hizmet vermektedir. Bu sanayi bölgelerinden iki tanesi küçük sanayi, üç adette organize sanayi bölgesidir. Ayrıca Hal Binası, Hizmet Grupları Sitesi, Kamyoncular Garajı, Galericiler Sitesi de yine bizim sınırlarımız içinde olan yerler. Bütün sanayi bölgelerinin sorun ve sıkıntılarında bizleri direk ilgilendirenler de var, ilgilendirmeyenler de. Hizmet sınırlarımız içerisinde olan yerleşim alanları ve sanayi bölgelerine kaliteli hizmetler götürmek için göreve başladığımız ilk günden beri gece-gündüz demeden mesai yapıyoruz. Bundan sonrada aynı gayreti sahada göstereceğiz. Bizler bir yandan görevimizi yaparken bir yandan da belediye olarak yaptığımız bu işin ibadet olduğuna inanıyoruz. Bu aziz milletin yolunu süpürmek, çöplerini toplamak, yollarını yapmak millet için bir hizmet oluyor, biz bu işlerimizi layıkıyla yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Bir yandan işinizi yaparken bir yandan da dua alıyorsunuz. Böylesine ulvi ve mübarek bir görevimiz var" sözlerini kaydetti.

Belediyenin elindeki sınırlı bütçeyi en doğru şekilde kullanarak tüm bölgelere eşit seviyede, aynı düzeyde hizmet götürmek için mücadele ettiklerini ifade eden Polat, " Gücümüz yettiğince bu hizmetleri sürdüreceğiz ancak gücümüzün yetmeyeceği konularda var, sınırlı bir bütçeye sahibiz. Bu bütçeyi en doğru şekilde faaliyete ve hizmete dönüştürmek durumundayız. Özsan sitesinin de bir çok sorunu var, bu sorunları gerek seçimden önce gerekse de seçimden sonra yine sizlerle oturup konuştuk. Sizlerin aranızda Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeliği yapan bir kardeşimiz var, aynı zamanda daimi encümenlik görevini sürdürüyor, kendisi de bu anlamda bazı görüşmeler yaptı. Sitemizin çevre düzenlenmesiyle ilgili alınan kararlar çerçevesinde bazı uygulamalarda bulunduk. Bugünde tekrardan sizlerle bir araya gelerek çok güzel bir ortamda sıkıntıları ve çözüm yollarını konuşmak adına çok verimli bir sohbet toplantısı yaptık. İlçemizi ortak aklı devreye koyarak büyüterek, geliştireceğiz ve güzelleştireceğiz" şeklinde konuştu.

ÖZSAN Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Şemsettin Alkan ise, "Uzun zamandır sanayimizde çok büyük problemler var, sıkıntılarımızı çözmek için belediye başkanımızla çok güzel bir sohbet toplantısı yaptık. Kendisine sorunlarımızı ilk ağızdan iletmiş olduk" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Özsan Sitesi esnafları tek tek söz alarak, yaşadıkları sorun ve Polat'a aktardı.

Başkan Polat Özsan Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Polat Özsan Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Polat Özsan Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim