• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Polat, Başarılı Sporcuları Ağırladı

Başkan Polat, Başarılı Sporcuları Ağırladı
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, katıldıkları turnuvalarda başarılı sonuçlar elde eden Yeşilyurtspor Kulübü sporcularını makamında ağırladı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, katıldıkları turnuvalarda başarılı sonuçlar elde eden Yeşilyurtspor Kulübü sporcularını makamında ağırladı. Polat, "Yeşilyurtspor'un katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarılardan gurur duyuyoruz" dedi.

Malatya'nın spor alt yapısına katkı sağlamak üzere 2014 yılında kurulan Yeşilyurtspor Kulübü'nün bünyesinde faaliyete gösteren takımlar ve sporcular elde ettikleri başarılarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kulübün ekonomik destekleri sayesinde El Salvador'da yapılan Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası'na katılan Mustafa Başdaş, dünya yedincisi oldu. Yerel ve ulusal müsabakalarda önemli başarılar elde eden Masa Tenisi Takımı ise en son katıldığı Kahramanmaraş'taki Bölgesel Dostluk Ligi Müsabakalarından 4 madalya ve 7 kupa ile dönerken, en fazla madalya ve kupa kazanan "İl Ödülü" almaya hak kazandı. Voleybol takımı Yıldız Erkekler İl Şampiyonasında kazandığı maçların ardından Malatya ikinci olurken, Bölgesel Grup Şampiyonasında ise erkeklerde ikinci oldu. Basketbol takımı ise küçük erkekler ve bayanlar kategorisinde katıldığı İl Şampiyonasında üçüncülük ve dördüncülük kupalarının sahibi olurken, Yıldız Bayanlar kategorisinde ise Malatya üçüncülüğü elde etti. Yeşilyurtspor Kulübü çatısı altında faaliyetlerine devam eden amatör takımların sporcuları kazandıkları kupa ve madalyalarla birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra takım antrenörlerinin de yer aldığı ziyarette Polat, elde edilen başarılardan dolayı kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporcuları tek tek kutlayarak tebrik etti.

Yeşilyurtspor'un her branşta başarılı sonuçlar elde eden bir kulüp olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Sucu, verdiği destekten dolayı Polat'a teşekkür etti. Yeşilyurtspor'un bünyesinde başarılı takımlar ve sporcuların bulunduğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Sucu, "Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonasında dünya yedincisi olan Mustafa Başdaş kardeşimizin yanı sıra katıldıkları turnuvalarda önemli başarılar elde eden basketbol, voleybol ve masa tenisi takımlarımızın antrenörleri ve sporcularıyla birlikte Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'a da kulübümüze verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yeşilyurtspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren takımların başarılarından gurur duyduklarını söyleyen Polat ise gençlerin güzel şartlarda spor yapmalarına imkan tanımak için kurulan Yeşilyurtspor'un hedeflediği yolda emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Polat, "Takımlarımızın elde ettiği başarılar hepimizi mutlu etmektedir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sportif faaliyetlere katılımlarını artırmak için büyük bir gayretle çalışan ve bu ortamı hazırlayan başta Kulüp Başkanımız ve Yöneticilerimiz olmak üzere antrenörlerimizi ve sporcularımızı kazandıkları başarılardan ötürü tebrik ediyorum. Emeği geçen tüm kardeşlerimizi kutluyorum. Kulübümüz futbolda iddialı ve başarılı ancak diğer branşlarda da hepimizi gururlandıran sonuçları görmek sevincimizi bir kat daha artırmaktadır. Yeşilyurtspor Kulübümüz sporun sadece bir dalıyla değil, tüm branşlarda ilimize başarıyla hizmet etmektedir. Basketbol, voleybol, masa tenisi, tekvando, güreş, görme engelliler ve vücut geliştirmede elde edilen başarılar sağlıklı ve güzel bir gelecek açısından bizleri umutlandırmaktadır. El Salvador'da yapılan Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasında dünya yedincisi olan Mustafa Başdaş'ı tebrik ediyorum, kendisinden dünya birinciliği bekliyoruz" diye konuştu.

Yeşilyurtspor Kulübü sporcuları katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri kupaların yanı sıra üzerinde "Hacı Uğur Polat" yazılı 44 numaralı Yeşilyurtspor formasını Polat'a hediye etti. Polat oldukça neşeli geçen ziyaretin ardından Yeşilyurtspor Kulüp Yönetimi, antrenörler ve sporcularla birlikte belediye binası önünde toplu fotoğraf çektirdi.

Başkan Polat, Başarılı Sporcuları Ağırladı

Başkan Polat, Başarılı Sporcuları Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim