• BIST 9548.09
  • Altın 2491.141
  • Dolar 32.4988
  • Euro 34.583
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Başkan Polat, 3 Bininci Bebeği Ziyaret Etti

Başkan Polat, 3 Bininci Bebeği Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi tarafından 2015 yılında başlatılan Hayat Seninle Güzel Projesi kapsamında 3 bininci...

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi tarafından 2015 yılında başlatılan Hayat Seninle Güzel Projesi kapsamında 3 bininci bebeği ziyaret etti. Polat, "Dünyaya gelen her bebek, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine vesile oluyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun giderek yaşlanmaya başlayan ülke nüfusunun, gelecekte neden olacağı sorunlar nedeniyle Yeşilyurt Belediyesi tarafından farkındalık oluşturmak adına gerçekleştirilen "Hayat Seninle Güzel" Projesi devam ediyor. Yeşilyurt Belediyesi tarafından 2015 yılında başlatılan Hayat Seninle Güzel Projesi kapsamında ziyaret edilen bebek sayısı 3 bine ulaştı. Dünyaya yeni gelen bebeklerin ailelerine sürpriz ziyaretlerde bulunarak yaşanan sevince ortak olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Haydar Şahin'in yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen projenin 3 bininci bebeği Eslem'i ziyaret etti. İlke kez anne ve baba olma heyecanını yaşayan Zeynep-Volkan Coşkun çiftinin Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarında ikamet ettikleri eve giden Polat, dünyaya yeni gözlerini açan Eslem bebeği kucağına alıp severken, "Hayat Seninle Güzel" projesi kapsamında özel olarak hazırlanan hediye setini de aileye verdi. Polat, Zeynep-Volkan çiftinin ilk bebeği, Hayat Seninle Güzel Projesinin 3 bininci bebeği olan Eslem'in sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde hayatını sürdürmesi, vatana, millete, dinine ve bayrağına sadık bir evlat olarak yaşaması temennisinde bulundu. Polat, "Eslem bebeğimiz projemiz kapsamında dünyaya gelen 3 bininci bebeğimiz oldu. İlk kez anne ve baba olma heyecanını yaşayan Zeynep ve Volkan çiftimizi yürekten tebrik ediyorum. Rabbim genç çiftimize bir ömür boyu huzur ve mutluluk, Eslem bebeğimize de sağlıklı bir hayat nasip eder inşallah. Belediye olarak geçen yıl başlattığımız Hayat Seninle Güzel Projesi kapsamında ilçe sınırlarımız içinde dünyaya yeni gelen bebeklerin ailelerini bizzat evlerinde ziyaret ederek, hediyelerini takdim ediyoruz. Hediye setinde yer alan bebek bakımı üzerine özel olarak hazırlanmış kitabın mutlaka okunmasını tavsiye ediyoruz. Yeşilyurt hepimizin ortak paydası ve evidir. Hayat Seninle Güzel ve Yeşilyurt Gurbet Değil projeleri kapsamında ailelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Dünyaya yeni gelen her bebek toplumsal birlikteliğimizi kuvvetlendirdiği gibi güzel bir geleceğinde habercisidir. Çocuklarımız bizim umudumuz, yarınımız ve geleceğimizdir. Bütün yavrularımız bizim için değerli ve kıymetlidir. Çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak bizim öncelikli görevlerimiz arasındadır, bunun farkındayız. Çocuklarımızın güzel ve kaliteli bir hayat sürmesi için imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız" şeklinde konuştu.

Zeynep-Volkan çifti ise gerçekleşen ziyaretten ötürü Belediye Başkanı Polat ve ekibine teşekkür ettiler. Hayat Seninle Güzel Projesi'ni takip ettiklerini ve çok beğendiklerini ifade eden çift, "Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ve ekibini evimizde ağırladığımız için çok mutluyuz. Anne ve baba olma heyecanını ilk kez yaşadığımız bu günlerde gerçekleşen bu ziyaret bizi mutlu etti. Hediyeler için de ayrıca teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Polat, 3 Bininci Bebeği Ziyaret Etti

Başkan Polat, 3 Bininci Bebeği Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim