• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Piriştina Öğretmen Adaylarını Ağırladı

Başkan Piriştina Öğretmen Adaylarını Ağırladı
2016-2017 yılında ülkemizin farklı illerinde göreve başlayacak Bucalı öğretmen adaylarını ağırlayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Böylesi...

2016-2017 yılında ülkemizin farklı illerinde göreve başlayacak Bucalı öğretmen adaylarını ağırlayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Böylesi eğitim sevdalıları olduğu sürece bu ülkenin sırtı yere gelmez" dedi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2016-2017 yılında ülkemizin farklı illerinde göreve başlayacak Bucalı öğretmen adaylarını Buca Belediye Meclis Salonu'nda ağırladı. Çiçeği burnunda 60 Bucalı öğretmen adayına ilçede eğitim alanında yaptıkları projeleri anlatan Başkan Piriştina, ülkenin geleceğine yön verecek genç eğitim sevdalılarına başarılar dilerken, "Sizlerin yüzlerinize baktığımda bu ülkenin aydınlık günlerine olan umudum daha arttı. İlçemizde beğendiğiniz projeleri gittiğiniz il ve ilçelerdeki kamu yöneticileri ile paylaşın. Umarım yaptığımız eğitim yatırımlarımız sizlerin gittikleri il ve ilçelere iyi birer örnek olur. Kamuda her meslek çok önemli fakat öğretmensiz bir toplum düşünülemez. Üzerinize düşen yük çok büyük ve yaptığınız görev çok kutsal. Böylesi eğitim sevdalıları olduğu sürece bu ülkenin sırtı yere gelmez" diye konuştu.

"EĞİTİM YATIRIMLARI SÜRECEK"

Yerel yönetim olarak eğitim alanındaki yatırımları bu ülkeyi bize kazandıranlara borç bildiklerini söyleyen Başkan Piriştina, görev sürecinde geride kalan iki yılda en önemli yatırımları eğitim alanında yaptıklarını belirtti. Açtıkları Pırlanta Merkezleri ile hem annelerin hem de çocukların hayatlarına dokunduklarını ifade eden Başkan Piriştina, bunun yanı sıra geçtiğimiz yaz başlattıkları çalışmalar ile 40 okulun bakım ve tadilatını yaptıklarını, 49 bin 100 öğrenciye internet tabanlı kitap dağıttıklarını ve kurdukları portatif havuzlar ile binlerce çocuğa ücretsiz yüzme eğitimi verdiklerini dile getirdi. Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi ile çocukları üniversiteye hazırladıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Piriştina, insan odaklı eğitim temelli yatırım anlayışını, geride kalan üç yıllık görev süresince sürdüreceklerini de vurguladı.

Başkan Piriştina Öğretmen Adaylarını Ağırladı

Başkan Piriştina Öğretmen Adaylarını Ağırladı

Başkan Piriştina Öğretmen Adaylarını Ağırladı

Başkan Piriştina Öğretmen Adaylarını Ağırladı

Başkan Piriştina Öğretmen Adaylarını Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim