• BIST 9431.16
  • Altın 2499.059
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8021
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Piriştina Muhtarlarla Buluştu

Başkan Piriştina Muhtarlarla Buluştu
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek beklenti, talep ve sorunlarını dinledi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek beklenti, talep ve sorunlarını dinledi. Piriştina, "Yolları asfalt yaparım ama gönüllerdeki asfalt yolu yapmak zor. Elinizi yakamızdan çekmeyin. Taleplerini sürekli belirtin" dedi.

Buca Belediyesi Meclis Salonunda muhtarlarla bir araya gelen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve ekibi, muhtarların beklenti ve taleplerini dinledi. Belediyenin tüm imkanlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olduğunu belirten Başkan Piriştina, belediyenin kaynaklarını adil bir şekilde, israf etmeden kullandıklarını söyledi. Geçmiş dönemlerde hiç hizmet gitmemiş bölgelere pozitif ayrımcılık yaparak öncelik tanıdıklarını belirten Başkan Piriştina, asfaltlama ve yol açma konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışarak sıkıntıları çözeceklerini, önümüzdeki üç yıllık süreçte asfaltlama çalışmalarına ağırlık vererek açığı kapatacaklarını vurguladı.

"ELİNİZİ YAKAMIZDAN ÇEKMEYİN"

Muhtarların mesai arkadaşları olduğunu ifade eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Buca'nın makro düzeyde planlamasını yapıyoruz. Anlayış göstereceğiniz gibi hiç hizmet gitmemiş bölgelere ağırlık veriyoruz. Bazı yollar asfalt yapılmadı diye kırgınlık yapmayın. Yolları asfalt yaparım ama gönüllerdeki asfalt yolu yapmak zor. Elinizi yakamızdan çekmeyin. Taleplerini sürekli belirtin" açıklamasında bulundu. İlçedeki mahalle muhtarlarını tek tek dinleyip not alan Başkan Piriştina, toplantıyı düzenli olarak iki ayda bir tekrarlama kararı aldıklarını söyledi.

KATILIMCI DEMOKRASİ VURGUSU

Muhtarlar toplantısına katılıp, dikkatle dinleyen CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Özkan Yıldız, muhtarların sorunlarını başkanlarıyla rahatça konuşabiliyor olmasından memnun olduğunu, katılımcı demokrasinin gereğinin de bu olduğunu söyledi.

Başkan Piriştina Muhtarlarla Buluştu

Başkan Piriştina Muhtarlarla Buluştu

Başkan Piriştina Muhtarlarla Buluştu

Başkan Piriştina Muhtarlarla Buluştu

Başkan Piriştina Muhtarlarla Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim