• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Pınarbaşı esnaf vatandaş ve muhtarlarla buluştu

Başkan Pınarbaşı esnaf vatandaş ve muhtarlarla buluştu
Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, esnaf, vatandaş ve muhtarlarla buluşmasında Türk ordusunun sınırın ötesinde terörün...

Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, esnaf, vatandaş ve muhtarlarla buluşmasında Türk ordusunun sınırın ötesinde terörün kökünü kazımak için büyük bir mücadele verdiğini söyledi. Başkan Pınarbaşı, Afrin operasyonuyla terörün belinin kırılacağını ve sınırların daha güvenli hale geleceğini belirtti.

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, esnaf ziyareti ile başladığı mesaisini akşam saatlerinde muhtarlarla bir araya gelerek noktaladı. Pınarbaşı, birim müdürleri ile birlikte ziyaret ettiği Küçük Çarşı ve Kale Altı esnafı ile çay içip sohbet etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Pınarbaşı, vatandaşlardan gelen istekleri not alarak bir an önce gerekli çalışmaların başlatılması için birim müdürlerine talimat verdi.

Hem moral verdi hem sorunları dinledi

Pınarbaşı, esnaf ziyaretinde yaptığı açıklamada, Afrin Operasyonununu hatırlatarak, Türk ordusunun sınırın diğer tarafında terörün kökünü kazımak için büyük bir mücadele verdiğini söyledi.

Pınarbaşı, "Ordumuz sınır ötesinde Türk milletinin huzur ve refahı için terörle mücadele ederken biz de esnafımızı ziyaret ederek, hem moral verelim hem de halini hatırını soralım istedik. Ayrıca ziyaretlerimiz sırasında ilçemizde ihtiyaç duyulan hizmetleri yerinde tespit ettik. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinleme imkanı bulduk. Birim müdürlerimizle yapacağımız toplantıda vatandaşlarımızdan gelen istekleri değerlendirerek gerekli çalışmaları başlatacağız" dedi.

Her zaman halkla iç içe olmaya özen gösterdiğini dile getiren Pınarbaşı, bu tür ziyaretleri aralıksız sürdüreceklerini dile getirdi.

Muhtarlarla gündemi değerlendirdi

Başkan Pınarbaşı, akşam saatlerinde ise Birecikli muhtarlarla bir araya gelerek gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Muhtarların yoğun katılım gösterdiği toplantıda Başkan Pınarbaşı'na AK Parti Birecik İlçe Başkanı Mehmet Özbakan da eşlik etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim