• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Palancıoğlu’dan Gençlere İnovasyon Dersi

Başkan Palancıoğlu’dan Gençlere İnovasyon Dersi
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, daha önce hazırladıkları kuş evlerini kendilerine teslim eden Bahçeşehir Koleji öğrencilerine "Sürekli...

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, daha önce hazırladıkları kuş evlerini kendilerine teslim eden Bahçeşehir Koleji öğrencilerine "Sürekli yeni şeyler üretmeye çalışın. Böylelikle sizler ileride iyi bir iş ve kazanç sağlarken, ülkemiz de refah seviyesini yükseltmiş olur" tavsiyesinde bulundu.

Bahçeşehir Koleji 9. sınıf öğrencileri geçtiğimiz günlerde Talas Belediyesi ile imzalanan protokol kapsamında yapımını tamamladıkları sosyal sorumluluk projesi olan kuş evlerini teslim etti. Meclis Salonunda gerçekleşen törene Okul Müdürü Duran Dağ ve beraberindekiler katıldı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptıkları kuş evleri için gençlere teşekkür ederek, "Bu güzel evleri kuşlara kullandıracağız. Bu çalışma inşallah sizin için bir başlangıç olur." dedi.

Başkan Palancıoğlu, yenilik anlamına gelen inovasyonun önemine dikkat çekerek, "İnovasyon ve araştırma-geliştirme ülkelerin gelişmişliğini ortaya koyuyor. Bu yaptığınız küçük bir çalışma, ama belki buna takılacak bir kamera, sensör veya kuşlara GPS takılması onların ihtiyaçlarını, hayatlarını takip ederek çok farklı bir konuya ışık tutabilir. Çalışmanızı sadece kuş evi olarak düşünmeyin. İlave fonksiyonlarla çalışmanızı nasıl daha geliştiririm, nasıl daha farklı konulara yön verebilirim diye geliştirmelisiniz. Bu yüzden inovasyon konusunda sürekli gelişmeye açık olun. Böylelikle sizler ileride iyi bir iş ve kazanç sağlarken, ülkemiz de refah seviyesini yükseltmiş olur. Sizlere tavsiyem yenilikte, gelişimde örnek olan insanların hayatlarını, çalışmalarını okuyun. Bunları okudukça sizlere bir ufuk verecektir." şeklinde konuştu.

Öğrencilere verdiği destekten dolayı teşekkür eden Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Duran Dağ ise, "İnovasyon laboratuarında topluma, doğaya faydalı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bazı çalışmalar yapıyoruz. Bunların ilk adımı kuş evleriydi. 9. sınıf öğrencilerimiz yaklaşık 70 kuş evi yaptı. Talas Belediyesi bunların 40'ını almak istedi. Belediye sayesinde yaptığımız çalışmalar anlam bulmuş olacak. Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunmaları nedeniyle başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Palancıoğlu, öğrencilere sertifika verdi.

Başkan Palancıoğlu’dan Gençlere İnovasyon Dersi

Başkan Palancıoğlu’dan Gençlere İnovasyon Dersi

Başkan Palancıoğlu’dan Gençlere İnovasyon Dersi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim