• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Öztürk’ten Şehit Ailelerine Ziyaret

Başkan Öztürk’ten Şehit Ailelerine Ziyaret
Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıl Dönümü etkinlikleri çerçevesinde ilçedeki şehit ailelerini...

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıl Dönümü etkinlikleri çerçevesinde ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Başkan Öztürk, ilk ziyareti Bahçeli evler Mahallesinde üç gün önce Mardin'de şehit düşen Emniyet Amiri Gaffari Güneş'in ailesini ziyaret ederek başladı. Başkan Öztürk, Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek "Sizler bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna evlatlarınızı şehit verdiniz. Sizlerin herhangi bir ihtiyacınızda veya bir sıkıntınızda her zaman yanınızda olduğumuzu ve olacağımızı unutmayın" diye konuştu. "Şehit ailelerimize sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur" diyen Başkan Öztürk, "Çanakkale'yi Çanakkale yapan, bitmek tükenmek bilmeyen düşman mermilerinin sesi değil, yaralı düşman askerini sırtına alarak onu düşman mevzisine kadar götürerek, işgalci askerlere insanlık dersi veren kahraman Mehmetçiktir'. Bu duygu düşünceler ile Başta Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Kolluk kuvvetlerinden, kamuda çalışanlara, siviline kadar bu mücadeleye iştirak eden bütün kahramanlarımızı, Aziz Şehitlerimizi ve Ebediyete intikal eden gazilerimizi Rahmetle anarken, kahraman gazilerimizi şükranla anar. Ailelerine ve Türk milletine sabırlar diler, Türk Milletinin hem üzüldüğü hem de sevindiği tek gün olan 18 Mart Şehitleri Anma gününü kutlarım" dedi. 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıl Dönümü kapsamında Şehit ailelerine hediye veren Başkan Öztürk, şehit yakınları ile bir süre sohbet etti. İlçede ayrıca Merkez Camisinde Cuma Namazı sonrasında şehitler için okutulan mevlitte katılanlara Yazıhan Belediyesi tarafından mevlit şekeri dağıtıldı.

Başkan Öztürk’ten Şehit Ailelerine Ziyaret

Başkan Öztürk’ten Şehit Ailelerine Ziyaret

Başkan Öztürk’ten Şehit Ailelerine Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim