• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Özgüven, Sendika Temsilcileriyle Buluştu

Başkan Özgüven, Sendika Temsilcileriyle Buluştu
Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı ilçe sendika başkanları ve ilçe temsilcileri bir araya geldi.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı ilçe sendika başkanları ve ilçe temsilcileri bir araya geldi.

Ereğli Belediyesi ve Bem-Bir-Sen'in ev sahipliğini yaptığı istişare toplantıda, Ereğli ve ülke gündemi konuşuldu.

Konfederasyon temsilcileri adına konuşan Memur-Sen Ereğli Başkanı İlhan Yılmaz, "Biz daha önce hiç bir araya gelemedik. Sizlerin sayesinde bir aradayız. Böyle bir birlikteliği sağladığınız ve bu vesile ile Ereğli ve ülke gündemini değerlendirme fırsatı yarattığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

"AMAÇ BİR VE BERABER OLMAK"

İstişare toplantısının birlik ve beraberliğe vesile olduğunu ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Belediyemiz ve Bem-Bir-Sen'in ev sahipliğinde Ereğli'de faaliyet gösteren sendikalarımızın temsilci, başkan ve yöneticileri ile birlikteyiz. Birlik ve beraberlik adına buradayız. Şehrimiz ve ülkemizin birliği, bütünlüğü noktasında Ereğli olarak bizde var olduğumuzu ifade ediyoruz. Şehir ve Belediye ile ilgili proje ve tavsiye noktasında arkadaşlarımızla birlikte olalım, şehri birlikte yönetelim anlamında talepte bulunduk. Amaç bir ve beraber olmak. Ülkemizin, devletimizin bekası için tek vücut olarak, iç ve dış mihrakların oyunlarına gelmeyeceğiz. Güçlenen, büyüyen bir Türkiye bazılarını rahatsız ediyor. Biz de bu milletin fertleri olarak, evlatları olarak her birimiz aldığımız sorumluluk çerçevesinde var gücümüzle çalışacağız. 2023 hedefimize doğru ilerlemeye hazır ve nazırız. Bu anlayışla bu toplantıya katılanlara teşekkür ediyorum" ifadelerin kullandı.

Sendika temsilcilerinin Ereğli'nin geleceği noktasında hazırlanan ve yapılması düşünülen projeler konusunda görüş ve düşüncelerini paylaşmalarının ardından toplantı sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim