• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Özgüven, Kadın İşçilerle Bir Araya Geldi

Başkan Özgüven, Kadın İşçilerle Bir Araya Geldi
Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, İş-Kur kanalıyla Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan kadın işçilerle kahvaltıda...

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, İş-Kur kanalıyla Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan kadın işçilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı programında, yaklaşık 50 kadın işçi ile bir araya gelen Başkan Özgüven, kadın işçilerin temizlik noktasında ortaya koyduğu çalışmaların takdire şayan olduğunu söyledi.

Çoğu kadın işçinin ilk defa açık büfe kahvaltı yapmasından dolayı "tabağımızı çok mu doldurduk" diye görgülerini, "israf olmasın" diye kanaatkarlıklarını "gerek yoktu, zahmet olmuş" diye tevazularını ve asilliklerini ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Özgüven, "Rızkını soğuk sıcak demeden temin eden tüm kadın çalışanlarına selam olsun" dedi.

AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Zuhal Savaş ve Kezban Çatlı'nın da katıldığı kahvaltı da "Bizim emeğe her zaman saygımız var" diye konuşan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Sizler bu şehrin temizliği için çalışan emekçilersiniz. Sokaklarımızı ve çevremizi temiz tutmak, bu bilinci vatandaşlarımıza aşılamak bizlerin görevi olsa da sizlerde ortaya koyduğunuz emeklerinizle buna katkı sağlıyorsunuz. Bir vatandaş oturduğu bir bankta sigara izmaritini az ilerisindeki çöp kutusuna atmıyorsa, çekirdek kabuklarını yere atıyorsa ve siz bunları temizliyorsanız o vatandaşın utanması gerektiğini düşünüyorum. Sizlerin özverili ve başarılı çalışmaları bu insanlara örnek oluyor. Ereğli insanı kültürlü ve sosyal bir anlayışa sahiptir. Bu anlayışı biraz da sizlerin çalışmaları tetiklemiş olmalı ki şehrimiz temizlik noktasında daha iyi bir konuma geldi" şeklinde konuştu.

Kadın işçilerin sözleşmelerinin uzatılması konusundaki sorularını yanıtlayan Başkan Özgüven, "Belediyenin asıl sahipleri belediye emekçileridir. Sizleri de bu emekçilerden ayrı tutmuyoruz. Bu konuda bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah beklenen sonuçlar gerçekleşir ve sizlerde çalışmalarınızı sürdürürsünüz" dedi.

Kadın işçiler Başkan Özgüven'e kahvaltı için teşekkür etti.

Başkan Özgüven, Kadın İşçilerle Bir Araya Geldi

Başkan Özgüven, Kadın İşçilerle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim