• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Özgökçe’den 1 Mayıs Mesajı

Başkan Özgökçe’den 1 Mayıs Mesajı
Van merkez Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, "Tüm işçi kardeşlerimin "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü yürekten kutluyor, tüm halkımızı...

Van merkez Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, "Tüm işçi kardeşlerimin "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü yürekten kutluyor, tüm halkımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum"dedi.

Başkan Özgökçe yayımladığı mesajda, "İş ve emeğe, alın teri ve helal kazanca çok hürmet eden, değer veren bir Belediyeyiz. Türkiye'nin kalkınması, büyümesi ve istikrar içinde gelişmesi, belirlenen hedeflere ulaşması sürecinde işçiler çok önemli bir role sahiptirler. Tuşba Belediyesi yaklaşık 1950 kilometrekare alanda üstün hizmetlerini de iş ve emeğin gerçek sahipleri olan işçi ve emekçilerimiz sayesinde gerçekleştirmektedir" dedi.

Özgökçe, "Genelde devletimizin, özelde de sosyal belediyecilik gereği olarak bizler çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimiz ile sürekli işbirliği içinde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Çalışanların emeklerinin karşılığını daha alın terleri kurumadan verilmektedir. İşçi ve emekçilerimizin, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve haklarına sahip çıkılması her zaman bizlerin öncelikli konuları arasında yer almaktadır. Çalışanın hakkını, alın terini verme hassasiyetine haiz olan bir dinin ve kültürün mensubuyuz. Türkiye ekonomisinin bugünkü yükselişinde emek veren işçilerin alın terinin olduğunu" söyledi.

Başarının, emeğin ve üretimin gerçek sahipleri olan işçilerin haklarının yeni düzenlemelerle daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak için yerel yöneticiler olarak üzerlerine düşenin en iyisini yaptıklarını ifade eden Başkan Özgökçe, "Hükümetimizin son 13 yıldır yaptığı düzenlemeler neticesinde vesayet yönetimlerinin yasakladığı 1 Mayıs'ı, Emek ve Dayanışma Günü'nü demokrasimize yakışır biçimde kutlanabilir hale getirdi. Ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında en büyük pay ve emek sahibi çalışanlarımızındır. İşçilerimiz ve diğer çalışanlarımız için bu özel günü çok anlamlı ve yerinde buluyoruz. Bu vesile ile tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün, provokasyonlardan uzak bir şenlik havasında geçmesini, gerçekleştirilecek etkinliklerin barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Bu anlayışla, işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor,sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, tüm halkımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim