• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Özgökçe, Tuşba’daki polislerle bir araya geldi

Başkan Özgökçe, Tuşba’daki polislerle bir araya geldi
Van'ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle ilçede görev...

Van'ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle ilçede görev yapan polis memurları ve aileleriyle yemekte bir araya geldi.

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün İskele Öğretmenevinde düzenlenen programa Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ve eşi, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Dilek, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, Tuşba Belediyesi meclis üyeleri, Tuşba İlçe Emniyet Müdürü Mesut Eyigün, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Tuşba İlçe Müftüsü Zahit Demir, Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu ile Tuşba'da görev yapan polis memurları ve aileleri katıldı. Tuşba İlçe Emniyet Müdürlüğünden görevli yaklaşık 200 polis memurunun aileleri ile birlikte katıldığı yemekte bir konuşma yapan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Dilek, güzel bir akşam yemeğinde kendilerini ağırlayan Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ve ekibine teşekkür etti. Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünün yaklaşık bir haftadan bu yana düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandığını ifade eden Dilek, "Van'a yeni gelmeme rağmen Van'daki vatandaşlarımızın, kurum müdürlerimizin teşkilatımıza olan yakınlıklarından büyük bir onur duyduğumu söylemek isterim. İnşallah önümüzdeki yıllarda da vatandaşlarımızla ve kurumlarımızla el ele vererek ülkemizin önünde bulunan engelleri aşıp daha iyiye gideceğimizi umut ediyorum. Bu vesileyle bu organizasyonu düzenleyen Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'ye tekrar teşekkür ederim" dedi.

Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ise, yerel yönetimler olarak hizmetleri sunarken tüm kamu kurum ve kuruluşları ile en üst düzeyde koordinasyonu sağlayarak çalıştıklarını söyledi. Başta eğitim camiası olmak üzere bütün kamu ve sivil toplum örgütleriyle en mükemmel hizmetleri vaktinde vatandaşa ulaştırabilmek adına sürekli diyalog içinde olduklarını vurgulayan Başkan Özgökçe, "Sizler, cennet vatanımızın en ücra köşelerinden biri olan serhat şehrimiz Van'da bu kutsal görevi icra ederken, başta terör örgütleri olmak üzere memleketin huzurunu bozmak isteyen unsurlara karşı gece gündüz demeden, bazen hayatınız pahasına bile olsa canla başla çalışıyorsunuz. Bu kutsal yolda şehadet şerbeti içen polis kardeşlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz, gazi olan kardeşlerimize de sağlık sıhhat ve huzur diliyoruz. Biz her daim sizlere ve ailelerinize minnettarız. Van halkı; muhabbetin, kardeşliğin, huzurun oluşması anlamında daima polis teşkilatının yanında olmuştur. Bundan sonrada inşallah hep polisimizin yanında olacaklardır. Şüphesiz ki emniyet mensuplarımızın görevleri oldukça zorlu ve meşakkatli, bir o kadar da sorumluluğu yüksek ve dikkat isteyen bir görevdir. Toplumun düzen, barış, huzur ve güvenlik içerisinde yaşamını sürdürmesine imkan sağlayan bir ortamın oluşturulmasına ve korunmasına katkı sağlamaktır" diye konuştu.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan polisin, görevini her zaman fedakarca yaptığını söyleyen Başkan Özgökçe, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevini yerine getiren polisin toplumun güven ve takdirini kazandığını da kaydetti. Ülkenin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükunetin demokratik kurallar içerisinde sağlanmasını, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmenin polisin görevleri arasında olduğunu vurgulayan Başkan Özgökçe, "Polislerin bu kutsal görevi yaparken, bildiğimiz üzere biz kamuda görev yapan herkes gibi her zaman en büyük destekçimiz olan ve dualarıyla her daim yanı başımızda olan ailelerini ihmal ettiklerini ve bunun için bu programı düzenlerken polislerimizin mutlaka aileleri ile birlikte katılmalarının daha uygun olacağını düşündük. Gece gündüz demeden memleketin huzuru ve emniyeti için bu görevi icra ederken, bu vatan için her şeylerini geride bırakarak çalışan polisimize teşekkürü bir borç biliriz. Bugün polis teşkilatımızın kuruluşunun 173. yıldönümü vesilesi ile davetimizi kırmayarak katılım sağlayan başta İl Emniyet Müdür Yardımcımız Halil İbrahim Dilek olmak üzere tüm polis memurumuza ve ailelerine tekrar teşekkür ederiz. Bu güzel organizasyon vesilesiyle daha güzel yarınlara sağlık, mutluluk, kardeşlik, emniyet ve huzur içinde yaşayacağımız bir Tuşba için el ele gönül gönüle vererek çalışacağımızı belirtmek isteriz. Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftanızı tebrik eder, hepinizi Allah'a emanet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim