• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Özdemir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Başkan Özdemir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı
GAZİANTEP(İHA) – Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

GAZİANTEP(İHA) – Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Özdemir, gazetecilerin büyük özverilerde bulunarak gece ve gündüz, her türlü olumlu ve olumsuz şartlarda çalıştığını hatırlatarak, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinde büyük rol üstlendiğini ifade etti. Tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dilekleriyle kutlayan Özdemir, "Demokrasinin önemli unsurlarından, toplumun vazgeçilmez kurumlarından olan basın, üstlendiği görevle toplumu aydınlatma ve bilgilendirme adına çok yararlı hizmetler gerçekleştirmektedir. Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri esas alarak vatandaşlarımızı doğru ve tarafsız haber alabilme ihtiyacını karşılayan basın kuruluşlarımız, aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine büyük katkılar sağlamaktadır. Ulusal basınımızın yanında ilçemiz ve bölgemizde yaşanan olaylar ve gelişmelerden bizlerin haberdar olmamızı sağlayan, aynı zamanda da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtan her zaman el ele ve gönül gönüle çalıştığımız yerel basınımızın değerli çalışanları, toplumun haber alma özgürlüğü adına gecelerini gündüzlerine katmak her türlü olumlu ve olumsuz şartlarda, yüreklerini ve emeklerini ortaya koyarak başarı ile görev yapmaktadırlar. Bizler yerel basınımızı her zaman en önemli haber kaynağımız olarak gördük ve bundan sonra da görmeye devam edeceğiz.Bu vesile ile ilçemizde ve ülkemizin çeşitli bölgelerinde ulusal ve yerel, yazılı ve görsel basın kuruluşlarında büyük özverilerle tarafsız ve ilkeli gazetecilik anlayışıyla halkı bilgilendirmek amacıyla görevlerini yapmaya çalışan değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, başarı ve esenlik temennilerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim