• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Özakcan, Efespor’a Sahip Çıktı

Başkan Özakcan, Efespor’a Sahip Çıktı
EBBL'de yoluna 2. Lig hedefi ile emin adımlarla ilerleyen Efespor Aykim Alüminyum Ankara Karşıyaka ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde araç tahsisi...

EBBL'de yoluna 2. Lig hedefi ile emin adımlarla ilerleyen Efespor Aykim Alüminyum Ankara Karşıyaka ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde araç tahsisi talebini yerine getiren Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Efeler'de faaliyet gösteren spor kulüplerine verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Başkan Özakcan, deplasman maçları için araç sıkıntı yaşayan Efespor Aykim Alüminyum'a Ankara deplasmanı için kendilerine araç tahsis edilmesi konusunda başvuran Kırmızı-Beyazlı kulübü geri çevirmedi. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde (EBBL) başarılı bir sezon geçiren ve 2. Lig yolunda çıktığı 15 maçın hepsini kazanarak önemli bir başarı elde eden Efespor Aykim Alüminyum, Pazar günü Ankara'da Ankara Karşıyaka ile oynayacağı maç için kendilerine araç tahsis eden Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'a makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Kırmızı-Beyazlıların ziyaretinde Kulüp Başkanı Erdinç Vence, Yönetici Levent Sungur ve Basketbol Antrenörü Engin Vence yer aldı.

"AYDINLILAR TAKIMLARINA SAHİP ÇIKSIN"

Ankara deplasmanı için araç tahsis ederek kendilerine destek veren Özakcan'a teşekkür eden Başkan Vence, bir sonraki deplasman maçları için de destek isteyerek Özakcan'a kulübün faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Vence, grupta güçlü takımlarla mücadele ettiklerini belirterek, 2. Lig için kendileri gibi yatırım yapan üç tane daha takımın olduğunu, ancak bu takımların belediyeleri tarafından desteklendiğinin altını çizdi. Gruptaki güçlü ekiplerden belediye desteği bulunmayan tek takımın kendilerinin olduğunu belirten Vence, "Daha çok salon sporlarında faaliyet gösteriyoruz. Maddi amacımız yok, gönüllü olarak bu işe bağlıyız. Maddi desteğin yanında taraftar desteği de bekliyoruz. Aydınlıların takımlarına sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

"İMKANLARIMIZ DAHİLİNDE DESTEK VERMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Başkan Özakcan ise belediyenin imkanları dahilinde Efespor'a araç konusunda destek verebileceklerini ifade ederek, "Yasa gereği bütçemizin binde 12'sini geçmeyecek şekilde amatör kulüplere yardım edebiliyoruz. İlçe belediyesi olarak en fazla 50 bin lira nakit yardımı yapabiliyoruz. Bunun dışında spor malzemesi ve araç desteği vermeye çalışıyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda da Efeler'deki spor kulüplerine destek vermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

MAÇA DAVET ETTİ

Özakcan'ın manevi desteğinin önemli olduğuna vurgu yapan Vence, haftaya Cumartesi günü evinde oynayacakları İnegöl Belediyespor maçına Özakcan'ı da davet etti. Özakcan, programının yoğun olmaması durumunda maçı izleyeceğini ifade etti.

Başkan Özakcan, Efespor’a Sahip Çıktı

Başkan Özakcan, Efespor’a Sahip Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim