• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Osman Ünsal: “Devletinin Arkasında Olan Bir Yapıyla Yolumuza Devam Edeceğiz”

Başkan Osman Ünsal: “Devletinin Arkasında Olan Bir Yapıyla Yolumuza Devam Edeceğiz”
Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (BİRKONFED) Başkanlık Divanı Toplantısı'nı İstanbul'da gerçekleştirdi.

Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (BİRKONFED) Başkanlık Divanı Toplantısı'nı İstanbul'da gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal, genel başkanlığa yeniden seçilmesinden dolayı üyelere teşekkür ederek, "Bundan sonra çok daha geniş bir yönetimle, çok daha kararlı bir duruşla inşallah Türkiye'mizin arkasında güç destek olgularına tamamen hükmeden, tamamen milletinin, devletinin arkasında olan bir yapıyla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (BİRKONFED) 21 Şubat'ta yapılan Genel Kurul'un ardından ilk Başkanlık Divanı Toplantısı'nı İstanbul'da gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda açılış konuşmasını yapan BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal, BİRKONFED'in geçen dört aya çok fazla proje ve etkinlik sığdırdıklarını belirterek, "21 Şubat'ta çok önemli bir işe imza attık. Tabi mevcut yönetimimiz bizi genel başkanlığa layık görerek tekrar seçtiler. Beni bu göreve tekrar seçtiğiniz için yürekten teşekkür ederim. Tabi ki BİRKONFED'in 4 aylık yolculuğu inanılmaz yoğun ve hızlı başladı. Gerek ülkemizin içinde bulunduğu konjonktür, gerek ekonomik anlamda ülkedeki dönüşler özellikle yurtdışının ekonomimize uyguladığı baskıları neticesinde BİRKONFED gerek terör konusunda gerek ekonomik meseleler konusunda sıkça gündemde kalan bir konfederasyon oldu. Dört aya çok şey sığdırdık. Kurucu yönetim kurulumuzla başlamış olduğumuz BİRKONFED hareketi dört ay içerisinde 26 tane farklı etkinliğe ve projeye imza attı. Bunları başarmış olmak bizim için mutluluk. Bundan sonra çok daha geniş bir yönetimle, çok daha kararlı bir duruşla inşallah Türkiye'mizin arkasında güç destek olgularına tamamen hükmeden, tamamen milletinin devletinin arkasında olan bir yapıyla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"TERÖRE DESTEK VERENLERİ ŞİDDETLE KINIYORUZ"

Başkan Ünsal, konuşmasında son zamanlarda yaşanan terör olaylarına da değinerek, "Özellikle son zamanlarda ülkemizde cereyan eden terör faaliyetlerini ve teröre destek verenleri şiddetle kınıyoruz. Bu uğurda şehadet şerbeti içen askerlerimize, polislerimize, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Her zaman teröre karşı ülkesinin yanında olan bir yapıyla hareket edeceğiz. Terör faaliyetlerini ve teröre destek verenleri şiddetle kınıyoruz. Ülkemize hiçbir anlamda terör mihrakının girmesine ülkemizi hiçbir zaman terörün tehdit etmesine bir sivil toplum kuruluşu olarak izin vermeyeceğiz. Çünkü BİRKONFED vatanını, milletini yürekten seven, bağlı olduğu davaya yürekten inanan, milletine faydalı olacak projeler üreten,Türkiye'yi 2023 hedeflerine taşımak noktasında kendisini emeğini çabasını seferber eden bir hareket parçasıdır. Şu anda en çok sosyal konulara vakıf olan sivil toplum kuruluşları içerisinde ilk dokuzdayız. Dolaysıyla bu bize çok büyük bir sorumluluk yüklüyor. Bundan sonra daha çok çalışacağız"diye konuştu.

"GELİNEN NOKTA EKONOMİ SAVAŞIDIR"

Osman Ünsal, Rusya'nın uyguladığı politikayla aslında kendi ekonomisine zarar verdiğini ifade ederek, "Son zamanlarda gelinen nokta aslında bir ekonomi savaşıdır. Bir toprak savaşıdır. Aslında Ortadoğu'da oynan oyun da Türkiye'ye karşı yapılan manipüledir. Bugün Rusya'nın uygulamış olduğu politika tamamen yanlış bir politikadır. Rusya şuanda Türkiye'yi hedef almakla aslında kendi ekonomisine zarar vermektedir. Aslında Rusya şuanda kendiyle savaşıyor. Bizim için Rusya'daki ihracat çok büyük bir kayıp değildir. Çünkü Türkiye'nin 193 ülkeye ihracat yapma gücü vardır. Bunları periyotlara bölerseniz Rusya'daki cari açığı kapatmış oluyorsunuz" şeklinde konuştu.

Başkan Osman Ünsal: “Devletinin Arkasında Olan Bir Yapıyla Yolumuza Devam Edeceğiz”

Başkan Osman Ünsal: “Devletinin Arkasında Olan Bir Yapıyla Yolumuza Devam Edeceğiz”

Başkan Osman Ünsal: “Devletinin Arkasında Olan Bir Yapıyla Yolumuza Devam Edeceğiz”

Başkan Osman Ünsal: “Devletinin Arkasında Olan Bir Yapıyla Yolumuza Devam Edeceğiz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim